Kamar Hyperbaric Portabel - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

/Kamar Hyperbaric Portabel - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Kamar Hyperbaric Portabel - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-03-20T14:02:34+00:00
Chamber Hyperbaric Portable

Chamber Hyperbaric Portable

Sistem Kamar Hyperbaric Portable

Kasedhiya ing rong konfigurasi

Kamar Monoplace Hyperbaric

32 "utawa 40" ID kamar
Siji kapasitas pasien

Fitur 8400 DL Spesifik

84 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
Kapasitas tempat duduk 10-14

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Fitur model Multiplace:

Kunci Entry
Kunci Layanan Medis
Seating lipatan adoh kanggo kursi roda utawa pasien gurney
Sistem Komunikasi & Hiburan
Ngontrol Deluxe
ASME
PVHO-1
FDA 510 (k) nganyari kanggo marketing 12 / 07 / 2000
NFPA-99-2015 Code Compliant
BIBS kanggo Oksigen Hoods kanggo saben penumpang

Chamber Hyperbaric Portable
Chamber Hyperbaric Portable

Multiplace Dual Lock Hyperbaric Chamber.

Clinic Hyperbaric Portable Monoplace.

Chamber Hyperbaric Portable

Chamber Hyperbaric?

Inflatable Hyperbaric Chamber?

1.5 ATA utawa 7 psi Hyperbaric Chamber?

Iki bener Gamow Bags lan ora nyukupi standar kamar tradisional.

Tekna mbangun kamar Hyperbaric nyata.

Real Chambers:

  1. Real Hyperbaric Chambers dibangun saka Graded Steel, Graded Aluminum, Pressure Rated Acrylic, and Pressure Rated Composite.
  2. Real Hyperbaric Chambers diadukake ing ASME PVHO (Kapal Tekanan kanggo Kepanjangan Manusia) Toko Kapal Tekanan.
  3. Real Hyperbaric Chambers duwe kabeh welds sing 100% Radiographically Diuji (X-rayed kanggo cacat lan inclusions)
  4. Real Hyperbaric Chambers are Hydrostatically Tested beyond their working pressure.
  5. Real Multiplace Hyperbaric Chambers duwe FSS Disetujoni (Fire Suppression System)
  6. Real Hyperbaric Chambers bakal biasane, minimal, pindhah kanthi aman menyang 3.0 ATA utawa 29.4 PSI

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional