Monoplace Hyperbaric Chamber Tekna Hybrid 3200

Kamar Monoplace Hyperbaric

Tekna Hybrid 3200

Pilihan ekonomi menyang 4000 Sato

Fitur 3200 Sato

  • 32 "/ 81.3 cm nang diameter
  • Stretcher Removable
  • Gurney dibutuhake
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA-510 (k) Mbusak
  • Modhal oksigen
  • TCOM siap
  • Dual Modality optional

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.