Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 SL

Multiplace Hyperbaric Chamber

Model 7200 Single Lock

Model 7200 SL Fitur

  • 72 "/ 182.9 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) ngilangi
  • NFPA-99-2015 Code Compliant
  • Rectangular Manway
  • Kursi Roda bisa diakses
  • Manggon saka 7 + 1 kanggo 9 + 1
  • Kunci Layanan Medis Opsional
  • BIBS individu kanggo Oksigen Hoods
  • Folding Seating

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Model 7200 SL Interior

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 SL Interior
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 SL Console

Model 7200 SL Console

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.