Loading ...
Hyperbaric Chamber for Sale - Monoplace Multiplace Hyperbaric Chamber Manufacturer Hyperbaric Therapy Oxygen HBOT
Hyperbaric Chamber for Sale - Multiplikasi Monoplace HBOT Hyperbaric Therapy Chamber Manufacturer HBOT2018-08-01T07:38:41+00:00

Hyperbaric Chambers for Sale - Tekna inggih punika Produsen Utama Monoplace lan Multiplace Chambers Hyperbaric for Hyperbaric Therapy Oxygen HBOT

KELAS

Sistem A, B, C

FDA-510(k) Cleared

Class A, B

ASME / Papan Nasional

Kelas A, B, C

PVHO-1

Kelas A, B

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

Monoplace Chambers dirancang kanggo ngobati siji pasien ing siji wektu.

Terapi Oksigen Hyperbaric Hyperbaric (HBOT) Chambers sing diteken nganti 3.0 Atmosfer karo Oxygen Grade 100%. Pasien uga bisa nyedhot Air Medis Grade sajrone Air Break utawa liwat Sistem Topeng.

Tekna Monoplace Chambers yaiku kamar paling aman lan paling nyaman sing kasedhiya ing pasar saiki. Tekna Chambers nawakake gampang operasi lan kepuasan pasien. Yen sampeyan nglakoni Hyperbaric Medicine, sampeyan kudu ndeleng kanthi cetha babagan kaluwihan kamar merek Tekna.

Multiplace Chambers dirancang kanggo nangani pirang-pirang pasien.

Multiplace Hyperbaric Therapy Therapy (HBOT) Chambers sing diteken nganti 6.0. Atmosfer karo Medical Grade Air. Patien ngresiki Oxygen Grade 100% liwat Sistem Hood utawa Topeng.

Tekna Multiplace Chambers minangka kamar paling aman lan paling nyaman sing kasedhiya ing pasar saiki. Tekna Chambers nawakake gampang operasi lan kepuasan pasien.

Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.

Hyperbaric Chamber for Sale!

Apa sampeyan nggoleki luwih saka mung Chamber Therapy Hyperbaric Oksigen?

Tekna luwih akeh tinimbang ngedol kamar. Tekna luwih saka 100 taun gabungan gabungan Riset lan Pengetahuan Hyperbaric ing bidang Hyperbaric Medicine, Hyperbaric Therapy, lan Operasi Klinik Hyperbaric Sukses. Yen sampeyan klinik cilik utawa rumah sakit gedhé, sampeyan bisa nemokake kabutuhan Hyperbaric Therapy.

Tekna nawakake planing pre-sales kalebu Review Site Suitability Review, Layouts Clinic Hyperbaric, Layouts Oksigen Hyperbaric, Point Connection Drawings, Review Code Building, and Compliance Fire Marshal.

Tekna nawakake Professional Instillation, Setup and Testing, lan Latihan Operasional Lengkap kanggo model khusus Tekna Chamber.

Tekna uga nyawisake Maintenance, Service, lan Testing Tahunan sing Rampung kanggo mesthekake yen Tekna HBOT Chamber tansah berfungsi ing kinerja optimal.

Arsitek, Kontraktor, Agen, lan Distributors Welcome!

Apa sampeyan ngrancang klien Klinik Hyperbaric utawa Klien sing becik?

Sampeyan mbutuhake specifications teknis lan rencana lantai kanggo Sistem Kamar karo kabeh peralatan sing ndhukung?

Apa sampeyan pengin ngerti jawaban sing bener kanggo pitakonan Marshal Fire bakal takon?

Ayo Tekna mbantu sampeyan! Kita bisa nyambut gawe karo Arkitek, Kontraktor, lan Agen dina rata-rata saben dina supaya nambahake Chamber kanggo rencana sing sederhana lan tanpa rasa sakit.

Hyperbaric Medicine | Terapi Oksigen Hyperbaric | HBOT

Hyperbaric Medicine, uga dikenal minangka Hyperbaric Therapy Oxygen utawa HBOT, minangka perawatan medis sing ngirim oksigen 100% marang sistem paru-paru pasien nalika ana ing Chamber Therapy. Pati wis ambegan oksigen ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang 21% sing ditemokake ing atmosfer tingkat laut normal.

Peningkatan tekanan parsial oksigen ing tingkat sel bisa nyepetake proses pangobatan lan bantuan ing pemulihan saka akeh indikasi.

Efek samping HBOT minimal lan arang banget suwe banget. Hyperbaric Medicine ora obat kanggo paling indikasi nanging wis nduduhake kanggo ningkatake kabisan kekebalan, nulung pasien kanthi masalah wiwit saka lara kronis nganti ora duwe masalah Komplek.

Mayo Clinic • HBO Therapy • Oxygen 100 • FAQs • Risks

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional