Hyperbaric Chambers for Sale - Tekna inggih punika Produsen Utama Monoplace lan Multiplace Chambers Hyperbaric for Hyperbaric Therapy Oxygen HBOT

KELAS

Sistem A, B, C

FDA-510(k) Cleared

Class A, B

ASME / Papan Nasional

Kelas A, B, C

PVHO-1

Kelas A, B

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Monoplace Chambers dirancang kanggo ngobati siji pasien ing siji wektu.

Terapi Oksigen Hyperbaric Hyperbaric (HBOT) Chambers sing diteken nganti 3.0 Atmosfer karo Oxygen Grade 100%. Pasien uga bisa nyedhot Air Medis Grade sajrone Air Break utawa liwat Sistem Topeng.

Tekna Monoplace Chambers yaiku kamar paling aman lan paling nyaman sing kasedhiya ing pasar saiki. Tekna Chambers nawakake gampang operasi lan kepuasan pasien. Yen sampeyan nglakoni Hyperbaric Medicine, sampeyan kudu ndeleng kanthi cetha babagan kaluwihan kamar merek Tekna.

Multiplace Chambers dirancang kanggo nangani pirang-pirang pasien.

Multiplace Hyperbaric Therapy Therapy (HBOT) Chambers sing diteken nganti 6.0. Atmosfer karo Medical Grade Air. Patien ngresiki Oxygen Grade 100% liwat Sistem Hood utawa Topeng.

Tekna Multiplace Chambers minangka kamar paling aman lan paling nyaman sing kasedhiya ing pasar saiki. Tekna Chambers nawakake gampang operasi lan kepuasan pasien.

Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.

Hyperbaric Chamber for Sale!

Apa sampeyan nggoleki luwih saka mung Chamber Therapy Hyperbaric Oksigen?

Tekna luwih akeh tinimbang ngedol kamar. Tekna luwih saka 100 taun gabungan gabungan Riset lan Pengetahuan Hyperbaric ing bidang Hyperbaric Medicine, Hyperbaric Therapy, lan Operasi Klinik Hyperbaric Sukses. Yen sampeyan klinik cilik utawa rumah sakit gedhé, sampeyan bisa nemokake kabutuhan Hyperbaric Therapy.

Tekna nawakake planing pre-sales kalebu Review Site Suitability Review, Layouts Clinic Hyperbaric, Layouts Oksigen Hyperbaric, Point Connection Drawings, Review Code Building, and Compliance Fire Marshal.

Tekna nawakake Professional Instillation, Setup and Testing, lan Latihan Operasional Lengkap kanggo model khusus Tekna Chamber.

Tekna uga nyawisake Maintenance, Service, lan Testing Tahunan sing Rampung kanggo mesthekake yen Tekna HBOT Chamber tansah berfungsi ing kinerja optimal.