Decompression Chamber - Chamber Recompression

/Decompression Chamber - Chamber Recompression
Decompression Chamber - Chamber Recompression2018-01-20T11:33:27+00:00

Decompression Chambers dirancang kanggo ngobati kaping Diving Medicine patients ing wektu sing padha.

Kamar Decompression ditekan karo Medical Grade Air lan pasien ngresiki Oksigen% 100 liwat Hood utawa Sistem Topeng.

Tekna Decompression / Recompression Chambers wis dirancang kanthi teliti kanggo njaga keamanan pasien lan nyenengake ing atine lan kanggo nyedhiyakake pasien sing nangani pasien sajrone perawatan kasebut.

Komponen Sistem Pengobatan:

  • Tekanan Kapal - ASME / PVHO / Kapal Presidens Papan Nasional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Fire Suppression System - NFPA code compliant Fire Suppression System.
  • Paket Kompresor Medis Kelas Medis - Sistem Air Medis Non-Lubricated Minyak tanpa Minyak.

* Kita bisa nggoleki sampeyan njaluk Fire Safety Clearance ing lokasi sampeyan.

Kamar Recompression
Hyperbaric Diving Medicine

Pilihan Decompression Chamber:

Jumlah Locks

  • Kunci Single - Kamar Single Kompartemen
  • Double Lock - Kamar Kamar Kompartemen
  • Triple Lock - Tiga Kamar Kamar

* Duwe luwih saka siji kunci ngidini wong ngetik kamar utama nalika isih ana tekanan.

Diameter Internal

  • Model 6000 - 60 "
  • Model 7200 - 72 "
  • Model 8400 - 84 "
  • Model 9600 - 96 "

* Duwe diameter 72 "utawa luwih gedhe bakal ngidini wong rata-rata ngadeg kanthi jujur.

Ambane Kedokteran

  • 6 ATA +

* 6 ATA Terapi Oksigen Hyperbaric Chambers mampu ngolah Kemalangan Nyawa.

Tipe Pintu

  • Babak
  • Rectangular

* Pintu persegi panjang yaiku Hyperbaric Wheelchair / Stretcher diakses.

Jumlah Kursi / Ranjang

  • 2 kanggo 24 Kursi
  • Ranjang pilihan

* Jumlah kursi / ranjang dictates dawane saben kunci bilik kasebut.

Transfer Ing Tekanan

Toilet Hyperbaric

Shower Hyperbaric

Diving Chamber

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional