Decompression Chambers dirancang kanggo ngobati kaping Diving Medicine patients ing wektu sing padha.

Kamar Decompression ditekan karo Medical Grade Air lan pasien ngresiki Oksigen% 100 liwat Hood utawa Sistem Topeng.

Tekna Decompression / Recompression Chambers wis dirancang kanthi teliti kanggo njaga keamanan pasien lan nyenengake ing atine lan kanggo nyedhiyakake pasien sing nangani pasien sajrone perawatan kasebut.

Komponen Sistem Pengobatan:

  • Tekanan Kapal - ASME / PVHO / Kapal Presidens Papan Nasional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Fire Suppression System - NFPA code compliant Fire Suppression System.
  • Paket Kompresor Medis Kelas Medis - Sistem Air Medis Non-Lubricated Minyak tanpa Minyak.

* Kita bisa nggoleki sampeyan njaluk Fire Safety Clearance ing lokasi sampeyan.

Kamar Recompression
Hyperbaric Diving Medicine

Pilihan Decompression Chamber:

Jumlah Locks

  • Kunci Single - Kamar Single Kompartemen
  • Double Lock - Kamar Kamar Kompartemen
  • Triple Lock - Tiga Kamar Kamar

* Duwe luwih saka siji kunci ngidini wong ngetik kamar utama nalika isih ana tekanan.

Diameter Internal

  • Model 6000 - 60 "
  • Model 7200 - 72 "
  • Model 8400 - 84 "
  • Model 9600 - 96 "

* Duwe diameter 72 "utawa luwih gedhe bakal ngidini wong rata-rata ngadeg kanthi jujur.

Ambane Kedokteran

  • 6 ATA +

* 6 ATA Terapi Oksigen Hyperbaric Chambers mampu ngolah Kemalangan Nyawa.

Tipe Pintu

  • Babak
  • Rectangular

* Pintu persegi panjang yaiku Hyperbaric Wheelchair / Stretcher diakses.

Jumlah Kursi / Ranjang

  • 2 kanggo 24 Kursi
  • Ranjang pilihan

* Jumlah kursi / ranjang dictates dawane saben kunci bilik kasebut.

Transfer Ing Tekanan

Toilet Hyperbaric

Shower Hyperbaric

Diving Chamber

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?