Terapi Oksigen - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

/Terapi Oksigen - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Terapi Oksigen - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-06-26T12:15:19+00:00

Tekna ngasilake Monoplace, Multiplace, Mobile, lan Transportable Hyperbaric Chambers ing macem-macem konfigurasi kanggo ketemu sembarang desain utawa biaya requirement.

Monoplace Hyperbaric Chambers dirancang kanggo ngobati siji pasien ing siji wektu. Kamar kasebut di pressurisasi karo 100% Oksigen. Pati HBOT ngemut oksigen 100% ing tekanan.

Multiplace Hyperbaric Chambers dirancang kanggo ngobati pirang-pirang pasien ing wektu. Kamar kasebut ditekan karo Medical Grade Air. Pasien HBOT ngemut oksigen 100 ing tekanan liwat sistem hood utawa topeng. Multiplace Hyperbaric Chambers butuh paket Compressor Air Medical Duplex lan Water Pressure Suppression System (FSS).

Multiplace Hyperbaric Chambers uga duwe fitur tambahan kaya cahya serat optik, sistem komunikasi karo hiburan, lan Unit Kontrol Lingkungan (ECU's) kanggo kenyamanan pasien.

mobile Oksigen Hyperbar Sistem kamar biasane dibangun ing trailer komersial utawa platform truk mandiri. Mobile Chambers kalebu a Multiplace Hyperbaric Chamber lan kabeh peralatan pendukung kanggo ngoperake kamar sing dipasang ing truk utawa trailer sing gampang dipindhah.

Transportasi Hyperbaric Chamber Sistem biasane dibangun ing bangunan modular. Chamber Transportable kalebu Kamar Multiplace Hyperbaric lan kabeh peralatan pendukung kanggo ngoperake kamar sing dipasang ing bangunan modular sing bisa dipindhah.

Chamber Hyperbaric Transportable

Kamar Monoplace Hyperbaric

Chamber Hyperbaric Multiplace

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional