Model 7200 SL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Model 7200 SL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Model 7200 SL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-02T14:25:34+00:00
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 SL

Multiplace Hyperbaric Chamber

Model 7200 Single Lock

Model 7200 SL Fitur

  • 72 "/ 182.9 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) ngilangi
  • NFPA-99-2015 Code Compliant
  • Rectangular Manway
  • Kursi Roda bisa diakses
  • Manggon saka 7 + 1 kanggo 9 + 1
  • Kunci Layanan Medis Opsional
  • BIBS individu kanggo Oksigen Hoods
  • Folding Seating

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Model 7200 SL Interior

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 SL Interior
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 SL Console

Model 7200 SL Console

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional