Model 7200 DL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Model 7200 DL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Model 7200 DL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-02T14:22:20+00:00
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL HBOT

Multiplace Hyperbaric Chamber

Model 7200 Double Lock

Fitur 7200 DL

  • 72 "/ 182.9 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) ngilangi
  • Ndhuwur utawa ngluwihi persyaratan NFPA-99-2015
  • Rectangular door
  • Akses kursi roda
  • Entry Lock dilengkapi karo lawang bunder
  • Tampilan view akrilik gedhé
  • Layanan 3 ATA
  • Opsional 6 ATA
  • Sistem penanganan pasien sing opsional
  • Unit Kontrol Lingkungan Opsional
  • Kunci Layanan Medis Opsional.
  • Tuku pajanan kasedhiya

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Model 7200 DL HBOT Clinic

Catetan: Kabeh kamar TEKNA Multiplace dirancang kanggo layanan 6 ATA nanging yen panuku mung perlu layanan 3 ATA, kita ora nambah komponen larang (gages and valves, dsb) kanggo layanan 6 ATA. Kita bisa nganyarke manawa sistem TEKNA 3 ATA Multiplace dadi 6 ATA yen dibutuhake ing wektu salajengipun.

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL Seating

Model 7200 DL Seating

Model 7200 DL Entrance

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL Entrance
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL Entry Lock

Model 7200 DL Entry Lock

Model 7200 DL Console

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL Console

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional