Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL HBOT

Multiplace Hyperbaric Chamber

Model 7200 Double Lock

Fitur 7200 DL

  • 72 "/ 182.9 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) ngilangi
  • Ndhuwur utawa ngluwihi persyaratan NFPA-99-2015
  • Rectangular door
  • Akses kursi roda
  • Entry Lock dilengkapi karo lawang bunder
  • Tampilan view akrilik gedhé
  • Layanan 3 ATA
  • Opsional 6 ATA
  • Sistem penanganan pasien sing opsional
  • Unit Kontrol Lingkungan Opsional
  • Kunci Layanan Medis Opsional.
  • Tuku pajanan kasedhiya

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Model 7200 DL HBOT Clinic

Catetan: Kabeh kamar TEKNA Multiplace dirancang kanggo layanan 6 ATA nanging yen panuku mung perlu layanan 3 ATA, kita ora nambah komponen larang (gages and valves, dsb) kanggo layanan 6 ATA. Kita bisa nganyarke manawa sistem TEKNA 3 ATA Multiplace dadi 6 ATA yen dibutuhake ing wektu salajengipun.

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL Seating

Model 7200 DL Seating

Model 7200 DL Entrance

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL Entrance
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 DL Entry Lock

Model 7200 DL Entry Lock