TEKNA Practice Solutions - Hyperbaric Terapi Oksigen HBOT

//TEKNA Practice Solutions - Hyperbaric Terapi Oksigen HBOT
TEKNA Practice Solutions - Hyperbaric Terapi Oksigen HBOT2018-01-02T14:09:46+00:00

TEKNA Practice Solutions

TEKNA Practice Solutions Logo
Kanthi keahlian lan kawruh ing taun 40 + keterlibatan karo obat nyilem lan hiperbarik, TEKNA minangka sumber utama ing donya Alexa lan instruksi kanggo perusahaan lan individu looking kanggo nyedhiyakake perawatan sing paling apik, aman, lan efektif kanggo pasien. Fasilitas sing dilatih TEKNA saiki dioperasikake ing negara 37 lan negara manca 8, kanthi daftar iki akeh saben taun.

TEKNA Practice Solutions (TPS) karo kowe saka Concept Development, kanggo Opening Clinic and On-Going. Kita ketemu standar kesehatan paling dhuwur sing mbangun komitmen panjenengan kanggo marasake awakmu. Tim profesional kita wis ing garis depan obat hiperbarik lan perawatan tatu kanthi pengalaman gedhe ing klinik ngembang, ngatur, ningkatake lan ngoperasikake. Kita ngerti pentinge reputasi, kepuasan sabar lan untung.

TPS nggarap sampeyan kanggo ngrancang pendekatan khusus sing difokusake ing kabutuhan. Keahlian lan pengalaman kita bisa nyedhiyakake manfaat gedhe kanggo program ngajokaken uga program sing wis ana. Layanan lengkap kalebu:

Fase Foundational

Fase Foundational

  • Perencanaan Bisnis
    • Konsep Pembangunan lan Perencanaan Bisnis
      • HBOT / WC mung (Ragad siji sasi $ 7500)
        • Kalebu layanan laku sing ana (tambahan biaya siji wulan yakuwi $ 7500)
      • Deleng maneh Business Plan (ragad $ 1000)
    • Kualifikasi Situs - ($ 1750 ragad saben situs)
  • Evaluasi pengalaman lan Pasien - Praktik sing wis ana (ragad $ 1750)
  • Financing - Tarif lan paket ditemtokake kanthi basis individu.

Fase Pembangunan

Fase Pembangunan

  • Perencanaan lan Pengembangan - (Telung sasi bulan ing $ 7500 saben sasi)
    • Rancangan Fasilitas lan Pre-Development oversight
    • Manajemen Informasi lan pengawasan teknologi
    • Alat lan Perlengkapan pengawasan
    • Pengawasan mbangun-metu
    • Integrasi lan Praktik Pengalaman Pasien
  • Asuransi Kredensial lan Contracting
    • Nyedhiyakake kepercayaan kanggo Praktik Group lan siji (1) Dokter liwat telung (3) pilih Carriers (Ragad sasi 4 ing $ 7500 saben sasi)
      • Dokter Tambahan nalika aplikasi awal (saben biaya $ 1000)
      • Tambahan Carrier awal (saben biaya $ 500)
    • Doktor Kredensial menyang Carrier diadegake Praktik (saben biaya $ 1500)
    • Mbangun Profil CAQH (saben biaya $ 750 saben Dokter)
    • Praktik Asuransi Saiki sing disusun ulang kanggo HBO tambahan (Rong rong wulan ing $ 7500 saben sasi)
  • Persiapan Akreditasi Pusat - (Pusat kudu nyedhiyani kabeh dokumen sing dibutuhake dhewe utawa nggunakake dokumen langganan TPS MSO).
    • Hyperbaric (Ragad siji wulan saka $ 7500)
    • AAAHC (Biaya rong Wulan ing $ 7500 saben sasi)
    • Komisi Bersama (Biaya rong wulan ing $ 7500 saben sasi)
    • Medicare (Biaya rong Wulan ing $ 7500 saben sasi)

Phase Operasi

Phase Operasi

  • Organisasi Layanan Kesehatan (MSO) - (Pelaksanaan awal - Ragad siji wulan $ 7500)
    • Layanan inti (Ragad saben wulan langganan biaya $ 2000 ditambah% saka revenue saben wulan)
    • EHR / Billing / PM
      • Online kepemilikan Electronic-Heath-Record, Manajemen Praktek dan Sistem Penagihan Outsource Lengkap.
      • Integrasi integrasi EHR (Beban langganan tambah)
    • sumber
      • Organisasi Purchasing Group Proprietary
    • Sistem Guru HyperbaricTM kalebu:
      • administrasi
        • Bisnis
          • Kustomisasi pilih milih template administratif
          • Kebijakan lan Prosedur
        • Forms
        • Financial
          • Ngatur cithakan keuangan lan rekaman
          • Kebijakan lan Prosedur Keuangan kanggo layanan hiperbarik.
          • Ndhudhuk matrik lan aturan aturan operator umum
          • Nggawe biaya master (prosedur / diagnostik lan biaya)
          • Ngembangake laporan manajemen standar (pemanfaatan lan kinerja finansial saka program hiperbarik).
          • Staf pelatihan ing bisnis pangolahan.
          • Pelaksanaan perangkat lunak Manajemen Praktek, pelatihan piranti lunak lan dhukungan saka Sistem Proprietary.
          • Ngintegrasikan layanan hyperbaric menyang sistem bisnis (kalebu panangkepan biaya, tagihan, pangolahan klaim, lan piutang akun).
        • Human Resources
          • Lengkap HR Soal Jawab lan review
          • Ngatur Buku Pedoman Pegawe
          • Orientasi lan Assessment Karyawan
          • Kebijakan lan Prosedur
          • Forms
          • Matriks lan kualifikasi Staffing
          • Buku Pegangan Karyawan
          • Orientasi lan Assessment Karyawan
        • Sales, Marketing lan Pendidikan Umum
          • Ngatur pilih templates
          • Kebijakan lan Prosedur
          • Pelatihan lan implementasi teknik promosi
          • Nyedhiyani Rencana lan Pedoman Pemasaran
          • Nyedhiyakake ulasan Budget Marketing lan penilaian ROI
        • Implementasi Program Perawatan Hyperbaric and Wound
          • Klinik Hyperbaric
            • Kustomisasi pilih milih operasional
            • Kebijakan, Prosedur lan protokol perawatan
            • Safety, maintenance, emergency, care patient
          • Wound Program
            • Kustomisasi pilih milih operasional
            • Kebijakan, Prosedur lan protokol perawatan
            • Integrasi saka hiperbarik oksigen therapy protokol care tatu
            • Dokumentasi standar
            • Pemantauan terus-terusan saka Inisiatif dan Hasil Pelaporan Quality Physician
          • Akses menyang Bahan Rujukan lan Riset Kesehatan
            • Referensi protokol perawatan
            • Bahan pendidikan
            • Pasinaon Case
            • Disaranake ing perpustakaan omah
          • Pelatihan Perawatan Hyperbaric lan Wound
            • Ngatur pilih template latihan
            • Kebijakan lan Prosedur
            • Nglakoni tingkatan kompetensi karyawan awal
            • Nyedhiyakake rekomendasi kanggo kursus pihak katelu sing disenengi kanggo staf lan MDs
            • Nyedhiyani Proctoring ing situs kanggo ujian Sertifikasi HBO lan Wound Care sing spesifik
            • Nyedhiyani akses menyang Modul Pendidikan Terus
            • Sistem Guru HyperbaricTM training
          • On-Going Oversight and Support
            • Nindakake kunjungan situs taunan lan deleng maneh lan rekomendasi kanggo ningkataké operasi sing luwih apik.
            • Pembaharuan menyang Sistem Guru Hyperbaric ™
            • Bantuan-meja Dhukungan
              • Nyedhiyani Layanan Dhukungan kanggo Sistem Guru HyperbaricTM liwat Telephone, Email lan Video Conferencing.
            • Layanan tambahan (Tambah ing ragad langganan saben wulan)
              • Dashboard Latihan Praktek
              • Sumber Daya Lengkap
              • Advanced Enterprise IT lan Komunikasi oversite
              • Marketing lan Branding oversite
              • Rencana Pemasaran saben wulan
              • Patient Concierge Customer Relations oversite
              • Nyedhiyakake audit finansial lan sabar saben wulan
              • CIM Interim Organizational - bakal rauh

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional