Pelatihan Hyperbaric - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Pelatihan Hyperbaric - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Pelatihan Hyperbaric - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-21T12:48:49+00:00
Latihan Hyperbaric

Latihan Hyperbaric

Tekna nawakake Kursus Hyperbaric ing ngisor iki liwat Karibia Hyperbaric Medicine.

Kabeh kursus sing disetujoni dening American College of Hyperbaric Medicine (ACHM)

Certified Hyperbaric Technologist

Diving Medical Technician

Direktur Safety Hyperbaric

Acrylics Kamar Hyperbaric

Certified Hyperbaric Technologist Veterinary CHT-V

Certified Hyperbaric Technologist
Certified Hyperbaric Technologiest

Certified Hyperbaric Technologist

Kursus iki wis dideleng lan disetujoni dening Dewan Nasional Penyelamatan & Teknologi Kesehatan Hyperbaric (NBDHMT) sing memenuhi syarat minangka kursus pambuka ing obat hiperbarik. Saliyane iki uga wis dideleng lan disetujoni dening American College of Hyperbaric Medicine kanggo kategori 40 "A" CEU. Kursus 40-jam cocok kanggo dokter lan personel medis liyane lan kalebu sesi interaktif

Diving Medical Technician
Pelatihan Medic Diver

Diving Medical Technician

Kursus iki wis dideleng lan disetujoni dening American College of Hyperbaric Medicine lan NBDHMT kanggo kategori "A" CEU's 40. Para penyelam komersial, profesional, lan ilmiah kerep nemokake piyambak ing pangginaan medis lan geografi. Long jarak lan awak gedhé bisa mbebayani evakuasi medis saka penyelam sing tatu.

Direktur Safety Hyperbaric
Direktur Safety Hyperbaric

Direktur Safety Hyperbaric

Kursus jam 26 komprehensif iki dirancang kanggo nyedhiyakake alat lan sumber sing dibutuhake kanggo nepaki tanggung jawab direktur keamanan hiperbarik (kaya sing didekripsi dening NFPA 99).

Hyperbaric Acrylic Inspection
Hyperbaric Acrylic Inspection

Acrylics Kamar Hyperbaric

Kursus wolung jam sing komprehensif iki dirancang kanggo nglatih operator ruang lan teknisi pangopènan kanthi sensus, pengawasan, lan dokumentasi akrilik kanggo nonton permukaan (view-ports) kanggo Kelas A, B, & C, pembuluh tekanan.

Pelatihan Hyperbaric - Mulai karir ing Hyperbaric Medicine. Sinau saka Guru sing paling apik sing kasedhiya lan entuk pendidikan sing terkenal ing Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT. Hubungi kita dina iki kanggo Jadwal Kelas Latihan Hyperbaric.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional