Risiko Terapi Oksigen Hyperbaric - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

/Risiko Terapi Oksigen Hyperbaric - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Risiko Terapi Oksigen Hyperbaric - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-21T07:06:03+00:00
Hyperbaric Therapy Therapy HBOT

Hyperbaric Therapy Therapy HBOT

apa Terapi Oksigen Hyperbaric? HBOT minangka perawatan sing disetujoni dening FDA lan AMA ing endi pasien ngresiki oksigen kelas 100% nalika tekanan saka ruang perawatan mundhut menyang titik sing luwih dhuwur tinimbang tekanan laut. Pembantu iki bisa nyepetake lan ningkatake kemampuan alami awak supaya bisa waras. HBOT iku alternatif sing aman, tanpa rasa sakit, ora invasi lan / utawa adjunctive. Umumé, ora ana komplikasi serius sing gegandhèngan karo Terapi Oksigen Hyperbaric, nanging sawetara komplikasi utawa efek samping uga ana hubungane karo kondisi utama sing diobati.

Ear Barotrauma - Kesulitan ngilangake kuping nyebabake "nyelehake" lan bisa nyebabake nyeri ringan lan sedheng. Barotrauma kuping tengah minangka efek samping paling umum saka terapi HBOT. Pasien ngalangi barotrauma kanthi ngilangake kuping (equilibrating) nalika keturunan lan panggung kamar. Sejumlah manuver inflasi otomatis bisa digunakake, utawa, tabung tympanotomi bisa digunakake kanggo wong sing ora bisa otomatis ngembangake.

Sinus Pain, Infèksi Waring Hawah lan Sinusitis Kronis - Sinus remet katon kurang kerep tinimbang barotrauma kuping tengah. Antihistamin, decongestants, lan / utawa semprotan ilegal bisa digunakake sadurunge ngetik kamar kasebut. Kanthi kompresi alon lan dekompresi, biasane ora ana masalah.

Myopia lan Kataract - Myopia minangka komplikasi sing bisa dibatalake saka cahya nganti HBOT. Nalika progrusi myopia dumadi ing sajroning pangobatan HBOT, sawisé rampung pangobatan, acuitas visual bakal berubah kanthi bener. Akselerasi pertumbuhan ing katarak sing ana yaiku komplikasi nyuda kahanan jangka panjang sing kronis ing tekanan liwat 2 ATA. Laporan sing dikirimake uga pengalaman klinis ekstensif nuduhake yen katarak anyar ora berkembang ing seri 30 kanggo perawatan 50 sing umum digunakake ing Amerika Serikat.

Pulmonary - Peran paru-paru lan neurologis keracunan oksigen asring dipunsebat minangka masalah utama kaliyan HBOT. Watesan toleransi oksigen sing supaya manifestasi iki uga ditetepake kanggo eksposur terus-terusan ing wong normal. Gejala paru kasebut ora diprodhuksi dening paparan oksigen ing saben dinane ing 2.0 utawa 2.4 ATA kanggo jam 2 utawa 1.5. Kejadian serat oksigen nalika nggunakake pajanan sing padha yaiku babagan pangobatan pasien 1 per 10,000. Sanajan konvulsi oksigen kedadeyan, ora ana efek sisa yen trauma mekanik bisa dihindari. Pasien karo obstruksi saluran nafas duwe risiko tambah kanggo barotrauma paru nalika dekompresi. Barotrauma paru nalika decompression langka.

Untreated Pneumothorax - Kontrasepsi mutlak kanggo HBOT ora ditangani dening pneumothorax. Relief bedah saka pneumotoraks sadurunge ngarawat HBOT, yen bisa, mbusak alangan kanggo perawatan. X-ray dada perlu njaga pneumotoraks, yèn riwayat kesehatan pasien kalebu: 1) Sajarah pneumotoraks spontan; 2) Sajarah bedah toraks; utawa 3) Sajarah cedera dodo. Pneumothorax minangka komplikasi, sing bisa disebabake dening nyedhaki napas sajrone dekompresi.

Kejang Oksigen - Kejadian kejang dilapurake ing pangobatan 0.01% saka perawatan 28,700 lan ora tau dilapurake kurang saka 2.0 ATA sajrone jam utawa kurang. Rujukan; Davis (1989) ngusulake pasien 1505 sing dianggep antarane 1979 lan 1987 lan ngetutake rong jam nalika 52,758. Kejanggalan oksigen dumadi ing pasien 5 wae, (0.009%) kabeh sing diprecaya lengkap.

Claustrophobia - Claustrophobia, sing katon ana ing babagan 2% populasi umum, bisa nyebabake sawetara gelar kebingungan. A sedative entheng bisa diresepake kanggo pasien sing duwe kuatir.

Gigi - Kabeh karya dental, kanal, lan fillings kudu lengkap. Barotrauma gigi minangka alternatif. Pasien ora bakal nampa perawatan yen wis duwe topi gigi temporer utawa kanal-kanal sing durung rampung.

Cathetan Suku

Buku Teks Hyperbaric Medicine, KK Jain, MD, Vol. 1, 2, 3

Praktik Kedokteran Hyperbaric, Eric Kindwall, MD

Care Patient Receiving Therapy Hyperbaric Oxygen, Manual of Standards Care Standards. 1988 Norkool, D

Terapi Oksigen Hyperbaric: Laporan Komite 1999. UHMS

Fitness to Dive. DAN (Divers Alert Network)

UHMS (Undersea Hyperbaric Medicine Society)

IHMA (International Hyperbaric Medicine Association)

IBUM (International Board of Undersea Medicine)

NBDHMT (Papan Nasional Penyelaman lan Teknologi Kesehatan Hyperbar)

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional