Distributor Dikehendaki - Kesehatan Arab 2018

///Distributor Dikehendaki - Kesehatan Arab 2018

Distributor Dikehendaki - Kesehatan Arab 2018

Distributor Dikehendaki - Kesehatan Arab 2018

Distributors Dikarepake ing Tekna Hyperbaric Chamber Tampilan ing Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018! Tekna wis nggawe ratusan Hubungan Internasional Distributor anyar lan didol akeh banget Hyperbaric Chamber Sistem ing acara kasebut nanging kita isih looking for Distributor Profesional saka sawetara negara utama. Mangga teka lan ndeleng paling anyar ing Hyperbaric Chamber Technology. Tekna duwe Sato 4000 Hyperbaric Chamber ing layar ing bilik Z1.C02 Here!

Kesehatan Arab minangka pengumpulan kesehatan lan profesional perdagangan paling gedhé ing wilayah MENA. Edisi 2018 acara dijadwalake kanggo nyambut gawe luwih saka perusahaan pameran 4,200 lan pamiarsa 103,000 saka negara 150.

Ngiringi pameran iki bakal dadi konferensi bisnis, kepemimpinan lan Konperensi Medis Berkontribusi (CME) 19, nyediakake pamutakhiran lan pemahaman sing paling anyar babagan prosedur, teknik, lan keterampilan canggih.

Arab Kesehatan 2018 bakal njupuk Panggonan saka 29 January - 01 February 2018. Pameran iki bisa dibukak yen sampeyan ndhaftar sadurunge pameran!

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
By |2018-02-01T08:43:31+00:00Februari 1st, 2018|Uncategorized|Komentar Off ing Distributor Dikarepake - Arab Kesehatan 2018

Babagan Panganggité:

Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional