Kesehatan Arab - Kamar Nyata Hyperbaric

///Kesehatan Arab - Kamar Nyata Hyperbaric
Terapi Oksigen Hyperbaric Kesehatan ArabKamar Hyperbaric Kesehatan Arab

Kesehatan Arab - Kamar Nyata Hyperbaric

Tekna nduweni Real Hyperbaric Chambers ing Tampilan! Iku sibuk banget ing dina telu Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018! We are kewalahan amarga respon positif sing ditampa ing 3 Suasana Hyperbaric Chambers Monoplace lan 3 lan 6 Suasana Multiplace Hyperbaric Chambers. 2018 bakal dadi taun sing paling sibuk kanggo toko ASME-PVHO Pressure Vessel Shop lan Departemen Pabrik. Mangga teka lan ndeleng pungkasan ing Hyperbaric Chamber Teknologi. Tekna duwe Sato 4000 Hyperbaric Chamber ing layar ing bilik Z1.C02 Here!

Kesehatan Arab minangka pengumpulan kesehatan lan profesional perdagangan paling gedhé ing wilayah MENA. Edisi 2018 acara dijadwalake kanggo nyambut gawe luwih saka perusahaan pameran 4,200 lan pamiarsa 103,000 saka negara 150.

Ngiringi pameran iki bakal dadi konferensi bisnis, kepemimpinan lan Konperensi Medis Berkontribusi (CME) 19, nyediakake pamutakhiran lan pemahaman sing paling anyar babagan prosedur, teknik, lan keterampilan canggih.

Arab Kesehatan 2018 bakal njupuk Panggonan saka 29 January - 01 February 2018. Pameran iki bisa dibukak yen sampeyan ndhaftar sadurunge pameran!

Kamar Mandi Hyperbaric Arab

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
By |2018-02-01T08:37:12+00:00Februari 1st, 2018|Uncategorized|Komentar Off ing Arab Health - Real Hyperbaric Chamber

Babagan Panganggité:

Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional