Kamar Hyperbaric Veterinary - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

/Kamar Hyperbaric Veterinary - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Kamar Hyperbaric Veterinary - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-31T11:07:22+00:00
Chamber Therapy Hyperbaric Veterinary

Chambers Terapi Oksigen Hyperbaric Veterinary

Kamar Hyperbaric Veterinary kanggo Pet Hyperbaric Therapy

Kéwan / Kucing / Kamar Animal Hyperbaric

Kuda / Kandhang / Gedhe Hyperbaric Chamber

Certified Hyperbaric Technologist Veterinary CHT-V

Chamber Therapy Hyperbaric Veterinary - dirancang kanggo ngobati Gedhe lan Kecil Pets / Hewan.

Hyperbaric Veterinary Small Terapi Oksigen Chambers ditindhes kanthi 100% Medical Oxygen Grade. Sajrone perawatan, pet / kewan ambegan medeni Oksigen Kelas Medis saka lingkungan kamar. Tambahan Oksigen ditambahake lan Carbon Dioxide wis diisi nalika tingkat kontrol.

Kamar Therapy Hyperbaric Veterinary Hormone Besar ditekan karo 100% Medical Air. Sajrone perawatan, hewan / kewan nangani Medis Oksigen Medik liwat topeng oksigen spesifik hewani utawa sistem hood oksigen.

Tekna Sistem Kedokteran Hyperbaric Veterinary kanggo Dokter Hewan Hyperbaric duwe opsi tambahan kaya:

  • Complete Climate Control / Temperature / Humidity
  • Lampu Fiber Optik
  • Sistem wengi / Sistem kamera HD
  • Sistem Musik Kenyamanan Hewan
  • Spektrum Lighting Controlled kanggo comfort pet / kewan.
  • Pressurized Water Fire Suppression Systems
  • Sistem Grounding Aktif
  • Sterilisasi UV

Tekna Oksigen Veterinary Chambers wis dirancang kanthi teliti kanggo dadi Chambers Hyperbaric Veterinary paling Aman kanggo Sale dina iki.

Tekna Horse Hyperbaric Chambers and Camel Hyperbaric Chambers ialah HBOT Systems High Value Animal yang paling maju sing kasedhiya.

Komponen Terapi Oksigen Hyperbaric Veterinary:

  • Tekanan Kapal - ASME / Kapal Presiden Papan Nasional PVHO / Opsional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Opsional Stretcher - Animal Bed karo bantalan sing disetor.
  • Medical Grade Oxygen Supply - Bulk, MicroBulk, utawa VGL tank.
  • Medical Grade Air Supply - Medical Grade Air kompresor utawa silinder.

* Kita bisa nggoleki sampeyan njaluk Fire Safety Clearance ing lokasi sampeyan.

Hyperbaric Chamber Dog Pet
Terapi Oksigen Hyperbaric Unta Kuda

Pilihan Kamar Therapy Hyperbaric Veterinary Hewan:

Diameter Internal

  • 24 "kanggo 144"

* Diameter gumantung ing jenis kewan paling gedhe sing bakal diobati.

Tipe Stretcher

  • Integral Stretcher (tarik metu)
  • Telpon Tetep

* Pesongan terintegrasi nyedhiyakake luwih nyaman.

Hewan Veterinarians bisa nambani:

  • Pandhuan kewan - Canine
  • Layanan Hewan - Kucing
  • Emas pendhidhikan emosi
  • PTSD Service Dogs - Canine
  • Pet pribadi
  • Tampilake Kuda - Equine
  • Race Horse - equine
  • Show Camel - Camelus
  • Racing Camel - Camelus
  • Show Dog - Canine
  • Show Cat - Feline
  • Cheetahs, Tigers, Singa
  • Lan akeh liyane ..

Terapi Oksigen kanggo Kewan wis dadi populer banget

Spesifikasi Pelatihan:

Certified Hyperbaric Technologist Veterinary -
CHT-V

Kamerun Hyperbaric Chamber

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional