Mesin Tunnel Boring Hyperbaric Chamber - TBM Hyperbaric Intervention

Mesin Tuner Boring Hyperbaric Chamber TBM Hyperbaric Intervention

Mesin Tuner Boring Hyperbaric Chamber

Campur tangan Hyperbaric TBM

Mesin Boring Tunnel Bumi

  • Dirancang kanggo trowongan mboseni, nalika njaga tekanan ing pasuryan tunnel
  • Nggunakake materi sing digali kanggo nyisipake tekanan
  • Lemah lan lemah ora bisa diendarai kanthi kacepetan lan safety
  • Materi sing digali didadekake plastik kanggo nggawe impermeable lan transportable
  • Digunakna ing lemah lembut kanthi garis tekanan 7 kurang
  • Bisa digunakake kanthi strata variatif

Komponen saka sistem TBM:

  • Tekanan Kapal - ASME / PVHO / Kapal Presidens Papan Nasional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Fire Suppression System - NFPA code compliant Fire Suppression System.
  • Paket Kompresor Medis Kelas Medis - Sistem Air Medis Non-Lubricated Minyak tanpa Minyak.
Mesin Penggilingan Tunnel Pressure Tunnel Earth Hyperbaric Chamber
TBM Chamber

Ambane Kedokteran

  • 6 ATA +

* 6 ATA Terapi Oksigen Hyperbaric Chambers mampu Transfer Sajrone Tekanan.

Tipe Pintu

  • Babak
  • Rectangular

* Pintu persegi panjang yaiku Hyperbaric Wheelchair / Stretcher diakses.

Jumlah Kursi / Ranjang

  • 2 kanggo 24 Kursi
  • Ranjang pilihan

* Jumlah kursi / ranjang dictates dawane saben kunci bilik kasebut.

Transfer Ing Tekanan

Toilet Hyperbaric

Shower Hyperbaric

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?