Mesin Tunnel Boring Hyperbaric Chamber - TBM Hyperbaric Intervention

/Mesin Tunnel Boring Hyperbaric Chamber - TBM Hyperbaric Intervention
Mesin Tunnel Boring Hyperbaric Chamber - TBM Hyperbaric Intervention2018-01-21T07:49:08+00:00

Mesin Tunnel Boring Hyperbaric Chamber - TBM Hyperbaric Intervention

Mesin Tuner Boring Hyperbaric Chamber TBM Hyperbaric Intervention

Mesin Tuner Boring Hyperbaric Chamber

Campur tangan Hyperbaric TBM

Mesin Boring Tunnel Bumi

  • Dirancang kanggo trowongan mboseni, nalika njaga tekanan ing pasuryan tunnel
  • Nggunakake materi sing digali kanggo nyisipake tekanan
  • Lemah lan lemah ora bisa diendarai kanthi kacepetan lan safety
  • Materi sing digali didadekake plastik kanggo nggawe impermeable lan transportable
  • Digunakna ing lemah lembut kanthi garis tekanan 7 kurang
  • Bisa digunakake kanthi strata variatif

Komponen saka sistem TBM:

  • Tekanan Kapal - ASME / PVHO / Kapal Presidens Papan Nasional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Fire Suppression System - NFPA code compliant Fire Suppression System.
  • Paket Kompresor Medis Kelas Medis - Sistem Air Medis Non-Lubricated Minyak tanpa Minyak.
Mesin Penggilingan Tunnel Pressure Tunnel Earth Hyperbaric Chamber
TBM Chamber

Ambane Kedokteran

  • 6 ATA +

* 6 ATA Terapi Oksigen Hyperbaric Chambers mampu Transfer Sajrone Tekanan.

Tipe Pintu

  • Babak
  • Rectangular

* Pintu persegi panjang yaiku Hyperbaric Wheelchair / Stretcher diakses.

Jumlah Kursi / Ranjang

  • 2 kanggo 24 Kursi
  • Ranjang pilihan

* Jumlah kursi / ranjang dictates dawane saben kunci bilik kasebut.

Transfer Ing Tekanan

Toilet Hyperbaric

Shower Hyperbaric

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional