Transportasi Hyperbaric Chambers- Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Transportasi Hyperbaric Chambers- Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Transportasi Hyperbaric Chambers- Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-02T14:34:14+00:00
Transportasi Hyperbaric Chamber - Mobile

Multiplace Hyperbaric Chambers

Chambers Hyperbaric Transportable

Kasedhiya ing rong konfigurasi

Fitur 7200 DL Spesifik

72 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
Kapasitas tempat duduk 8-12

Fitur 8400 DL Spesifik

84 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
Kapasitas tempat duduk 10-14

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Fitur loro model:

Kunci Entry
Kunci Layanan Medis
Seating lipatan adoh kanggo kursi roda utawa pasien gurney
Sistem Komunikasi & Hiburan
Ngontrol Deluxe
ASME
PVHO-1
FDA 510 (k) nganyari kanggo marketing 12 / 07 / 2000
NFPA-99-2015 Code Compliant
BIBS kanggo Oksigen Hoods kanggo saben penumpang

Transportasi Hyperbaric Chamber - Mobile
Transportasi Hyperbaric Chamber - Mobile

Multiplace Dual Lock Hyperbaric Chamber.

Klinik Hyperbaric Panjang Lipat.

Transportasi Hyperbaric Chamber - Mobile

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional