Multiplace Hyperbaric Chamber Model 8400 DL Seating

Multiplace Hyperbaric Chamber

MODEL 8400 Double Lock

Fitur 8400 DL

  • 84 "/ 213.4 cm Diameter
  • Rectangular Door in Both Locks
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) Cleared
  • NFPA-99-2015 Code Compliant
  • Optik Serat LED Lampu
  • Medical Air kompresor paket
  • Kursi 9 + 1 ing Lock Utama
  • Kursi 2 + 1 ing Entry Lock
  • Deluxe Control Console
  • Opsional 6 ATA
  • Unit Kontrol LingkunganPilihan
  • Kunci Layanan Medis Opsional
  • Sistem Penanganan Pasien Pilihan
  • Tuku pajanan kasedhiya

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Catetan: Kabeh TEKNA Multiplace kamar dirancang kanggo layanan 6 ATA nanging yen panuku mung perlu layanan 3 ATA, kita ora nambah komponen larang (gages and valves, etc.) kanggo layanan 6 ATA. Kita bisa nganyarke manawa sistem TEKNA 3 ATA Multiplace dadi 6 ATA yen dibutuhake ing wektu mengko.

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 8400 DL Shell
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 8400 DL Console

Model 8400 DL Console

Dituduhake karo kontrol opsional.

Model 8400 DL Ing Tekanan

Dituduhake karo kontrol lingkungan lan sistem hiburan opsional.

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 8400 DL Under Pressure

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.