Multiplace Hyperbaric Chamber Model 6000 SL

Multiplace Hyperbaric Chamber

MODEL 6000 Single Lock

Model 6000 SL Fitur

  • 60 "/ 152.4 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) ngilangi
  • Ndhuwur utawa ngluwihi persyaratan NFPA-99-2015
  • Stand Configuration kursi 4 patients + attendant 1, kanthi limang sistem BIBS
  • Stretch Configuration kursi 5 patients + attendant 1, kanthi enem sistem BIBS
  • Kunci Layanan Medis Opsional
  • Tampilan view akrilik gedhé
  • Pilihan kalebu sistem penanganan pasien, ECU, lan Kunci Layanan Medis.

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

6000 SL Interior

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 6000 SL Interior

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.