Model 6000 SL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Model 6000 SL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Model 6000 SL Multiplace Hyperbaric Chamber - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-02T14:20:04+00:00
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 6000 SL

Multiplace Hyperbaric Chamber

MODEL 6000 Single Lock

Model 6000 SL Fitur

  • 60 "/ 152.4 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) ngilangi
  • Ndhuwur utawa ngluwihi persyaratan NFPA-99-2015
  • Stand Configuration kursi 4 patients + attendant 1, kanthi limang sistem BIBS
  • Stretch Configuration kursi 5 patients + attendant 1, kanthi enem sistem BIBS
  • Kunci Layanan Medis Opsional
  • Tampilan view akrilik gedhé
  • Pilihan kalebu sistem penanganan pasien, ECU, lan Kunci Layanan Medis.

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

6000 SL Interior

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 6000 SL Interior

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional