Multiplace Hyperbaric Chamber Model 5000 DL

Multiplace Hyperbaric Chamber

Model 6000 Double Lock

Fitur 6000 DL

  • 60 "/ 152.4 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) Cleared
  • Optik Serat LED Lampu
  • NFPA-99- 2015 Compliant
  • Medical Air kompresor paket
  • Deluge and Hand Line Fire Suppression System
  • Kursi 5 + 1 ing Lock Utama
  • Kursi 1 + 1 ing Entry Lock
  • Pilihan kalebu: 6 ATA, Versi Regalan, ECU (Unit Kontrol Lingkungan), Medical Service Lock, Sistem Penangan Pasien, Bunk with Seating, Console Control Console
  • Dikirim lan diinstal ing Continental USA
  • Tuku pajanan kasedhiya

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Catetan: Kabeh TEKNA Multiplace kamar dirancang kanggo layanan 6 ATA nanging yen panuku mung perlu layanan 3 ATA, kita ora nambah komponen larang (gages and valves, etc.) kanggo layanan 6 ATA. Kita bisa nganyarke manawa sistem TEKNA 3 ATA Multiplace dadi 6 ATA yen dibutuhake ing wektu mengko.

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 5000 DL
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 5000 DL

Sistem Gurney Opsional.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?