Multiplace Hyperbaric Chamber Model 5000 DL

Multiplace Hyperbaric Chamber

Model 6000 Double Lock

Fitur 6000 DL

  • 60 "/ 152.4 cm Diameter
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA 510 (k) Cleared
  • Optik Serat LED Lampu
  • NFPA-99- 2015 Compliant
  • Medical Air kompresor paket
  • Deluge and Hand Line Fire Suppression System
  • Kursi 5 + 1 ing Lock Utama
  • Kursi 1 + 1 ing Entry Lock
  • Pilihan kalebu: 6 ATA, Versi Regalan, ECU (Unit Kontrol Lingkungan), Medical Service Lock, Sistem Penangan Pasien, Bunk with Seating, Console Control Console
  • Dikirim lan diinstal ing Continental USA
  • Tuku pajanan kasedhiya

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Catetan: Kabeh TEKNA Multiplace kamar dirancang kanggo layanan 6 ATA nanging yen panuku mung perlu layanan 3 ATA, kita ora nambah komponen larang (gages and valves, etc.) kanggo layanan 6 ATA. Kita bisa nganyarke manawa sistem TEKNA 3 ATA Multiplace dadi 6 ATA yen dibutuhake ing wektu mengko.

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 5000 DL
Multiplace Hyperbaric Chamber Model 5000 DL

Sistem Gurney Opsional.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.