Mobile Hyperbaric Chambers - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Mobile Hyperbaric Chambers - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Mobile Hyperbaric Chambers - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-02T14:17:28+00:00
Mobile Hyperbaric Chamber - Transportable

Multiplace Hyperbaric Chambers

Mobile Hyperbaric Chambers

Kasedhiya ing rong konfigurasi

Fitur 7200 DL Spesifik

  • 72 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
  • Kapasitas tempat duduk 8-12

Fitur 8400 DL Spesifik

  • 84 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
  • Kapasitas tempat duduk 10-14

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Fitur loro model

  • Kunci Entry
  • Kunci Layanan Medis
  • Seating lipatan adoh kanggo kursi roda utawa pasien gurney
  • Sistem Komunikasi & Hiburan
  • Ngontrol Deluxe
  • ASME
  • PVHO-1
  • FDA 510 (k) nganyari kanggo marketing 12 / 07 / 2000
  • NFPA-99-2015 Code Compliant
  • BIBS kanggo Oksigen Hoods kanggo saben penumpang
Kamar Hyperbaric Mobile
Kamar Hyperbaric Mobile

Multiplace Dual Lock Hyperbaric Chamber.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional