Mobile Hyperbaric Chamber - Transportable

Multiplace Hyperbaric Chambers

Mobile Hyperbaric Chambers

Kasedhiya ing rong konfigurasi

Fitur 7200 DL Spesifik

  • 72 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
  • Kapasitas tempat duduk 8-12

Fitur 8400 DL Spesifik

  • 84 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
  • Kapasitas tempat duduk 10-14

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Fitur loro model

  • Kunci Entry
  • Kunci Layanan Medis
  • Seating lipatan adoh kanggo kursi roda utawa pasien gurney
  • Sistem Komunikasi & Hiburan
  • Ngontrol Deluxe
  • ASME
  • PVHO-1
  • FDA 510 (k) nganyari kanggo marketing 12 / 07 / 2000
  • NFPA-99-2015 Code Compliant
  • BIBS kanggo Oksigen Hoods kanggo saben penumpang
Kamar Hyperbaric Mobile
Kamar Hyperbaric Mobile

Multiplace Dual Lock Hyperbaric Chamber.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.