Monoplace Hyperbaric Chamber for Sale - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Monoplace Hyperbaric Chamber for Sale - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Monoplace Hyperbaric Chamber for Sale - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-04T20:34:31+00:00

Chamberlin Therapy Hyperbaric Monoplace dirancang kanggo ngobati siji pasien ing sawijining wektu.

Monoplace Oksigen Hyperbar Chambers ditindhes kanthi 100% Medical Oxygen Grade. Pasien uga bisa nyedhot Medical Grade Air sak Air Break utawa liwat Sistem Masker.

Tekna Chambers wis dirancang kanthi teliti kanggo njaga keamanan lan kenyamanan pasien nalika perawatan.

Komponen Sistem Oksigen Hyperbaric Monoplace:

  • Tekanan Kapal - ASME / PVHO / Kapal Presidens Papan Nasional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Patient Stretcher - Patient Bed kanthi bantalan sing disetor.
  • Medical Grade Oxygen Supply - Bulk, MicroBulk, utawa VGL tank.
  • Medical Grade Air Supply - Medical Grade Air Compressor or Cylinders.

* Kita bisa nggoleki sampeyan njaluk Fire Safety Clearance ing lokasi sampeyan.

Opsi penjualan Oksigen Monoplace Hyperbaric:

Diameter Internal

  • Model 4000 - 40 "
  • Model 3200 - 32 "

* Duwe diameteripun 40 "ngidini pasien nggunake backrest cendhak.

Tipe Stretcher

  • Integral Stretcher
  • Removable Gurney

* Pesongan sing terintegrasi ora mbutuhake tlumpang lan duwe kondhisi sing bisa ditemtokake.

tuku Kamar Monoplace Hyperbaric saka Tekna lan entuk Best Purchase Price. Hubungi Tekna dina iki kanggo njaluk saiki kamar hyperbaric biaya.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional