Hibrida 4000 Monoplace Hyperbaric Chamber - HBOT Hyperbaric Therapy

//Hibrida 4000 Monoplace Hyperbaric Chamber - HBOT Hyperbaric Therapy
Hibrida 4000 Monoplace Hyperbaric Chamber - HBOT Hyperbaric Therapy2018-01-02T14:13:25+00:00
Monoplace Hyperbaric Chamber Tekna Hybrid 4000

Kamar Monoplace Hyperbaric

Tekna Hybrid 4000

Monoplace sing paling nyaman tau dibangun.

Fitur 4000 Sato

  • 40 "/ 101.6 cm nang diameter
  • Integrated Stretcher - 750lb capacity
  • Gurney ora dibutuhake
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA-510 (k) Mbusak
  • TCOM siap
  • Modhal oksigen
  • Air / Dual Modality

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Klinik 4000 Hybrid Hyperbaric Chamber Monoplace

Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney
Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney

Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney

Monoplace Hybrid 4000 Interior

Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional