Monoplace Hyperbaric Chamber Tekna Hybrid 4000

Kamar Monoplace Hyperbaric

Tekna Hybrid 4000

Monoplace sing paling nyaman tau dibangun.

Fitur 4000 Sato

  • 40 "/ 101.6 cm nang diameter
  • Integrated Stretcher - 750lb capacity
  • Gurney ora dibutuhake
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA-510 (k) Mbusak
  • TCOM siap
  • Modhal oksigen
  • Air / Dual Modality

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Klinik 4000 Hybrid Hyperbaric Chamber Monoplace

Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney
Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney

Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney

Monoplace Hybrid 4000 Interior

Hybrid Hyperbaric Hybrid 4000 Gurney

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.