Hibrida 3200 Monoplace Hyperbaric Chamber - HBOT Hyperbaric Therapy

//Hibrida 3200 Monoplace Hyperbaric Chamber - HBOT Hyperbaric Therapy
Hibrida 3200 Monoplace Hyperbaric Chamber - HBOT Hyperbaric Therapy2018-01-02T14:12:16+00:00
Monoplace Hyperbaric Chamber Tekna Hybrid 3200

Kamar Monoplace Hyperbaric

Tekna Hybrid 3200

Pilihan ekonomi menyang 4000 Sato

Fitur 3200 Sato

  • 32 "/ 81.3 cm nang diameter
  • Stretcher Removable
  • Gurney dibutuhake
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA-510 (k) Mbusak
  • Modhal oksigen
  • TCOM siap
  • Dual Modality optional

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional