Monoplace Hyperbaric Chamber Tekna Hybrid 3200

Kamar Monoplace Hyperbaric

Tekna Hybrid 3200

Pilihan ekonomi menyang 4000 Sato

Fitur 3200 Sato

  • 32 "/ 81.3 cm nang diameter
  • Stretcher Removable
  • Gurney dibutuhake
  • ASME - PVHO-1 - Dewan Nasional
  • FDA-510 (k) Mbusak
  • Modhal oksigen
  • TCOM siap
  • Dual Modality optional

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.