Chamberlin Therapy Hyperbaric Monoplace dirancang kanggo ngobati siji pasien ing sawijining wektu.

Monoplace Oksigen Hyperbar Chambers ditindhes kanthi 100% Medical Oxygen Grade. Pasien uga bisa nyedhot Air Medis Grade sajrone Air Break utawa liwat Sistem Topeng.

Tekna Chambers wis dirancang kanthi teliti kanggo njaga keamanan lan kenyamanan pasien nalika perawatan.

Komponen Sistem Oksigen Hyperbaric Monoplace:

  • Tekanan Kapal - ASME / PVHO / Kapal Presidens Papan Nasional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Patient Stretcher - Patient Bed kanthi bantalan sing disetor.
  • Medical Grade Oxygen Supply - Bulk, MicroBulk, utawa VGL tank.
  • Medical Grade Air Supply - Medical Grade Air Compressor or Cylinders.

* Kita bisa nggoleki sampeyan njaluk Fire Safety Clearance ing lokasi sampeyan.

Pilihan Oksigen Hyperbaric Monoplace:

Diameter Internal

  • Model 4000 - 40 "
  • Model 3200 - 32 "

* Duwe diameteripun 40 "ngidini pasien nggunake backrest cendhak.

Tipe Stretcher

  • Integral Stretcher
  • Removable Gurney

* Dompet terintegrasi ora mbutuhake sawijining tandu lan duwe posisi condong sing dibangun.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.