Dewan Hyperbaric Militèr DOD Angkatan Laut Korps Marinir Angkatan Laut Angkatan Laut DEA

/Dewan Hyperbaric Militèr DOD Angkatan Laut Korps Marinir Angkatan Laut Angkatan Laut DEA
Dewan Hyperbaric Militèr DOD Angkatan Laut Korps Marinir Angkatan Laut Angkatan Laut DEA2018-01-23T12:40:32+00:00
Kamar Hyperbaric Militèr

Kamar Hyperbaric Militèr

Tekna nduweni Rencana Nyediakake lan nginstal Hyperbaric Chambers kanggo macem-macem cabang Militer lan Organisasi Pamrentahan.

  • DOD
  • DEA
  • Angkatan Darat
  • Korps Marinir / Marinir
  • Navy
  • Force online
  • Coast Guard
  • Pasukan Khusus
  • Navy SEALs
  • Veterans / Vets

Multiplace Military Hyperbaric Chambers dirancang kanggo ngobati kaping Diving Medicine / HBOT pasien ing wektu sing padha.

Multiplace Military Chambers ditekan karo Medical Grade Air lan pasien ngresiki oksigen 100% liwat Hood utawa Sistem Topeng.

Tekna Hyperbaric / Decompression / Recompression Chambers wis dirancang kanthi ati-ati kanggo njaga keamanan pasien lan nyenengake ing pikiran lan kanggo nyedhiyakake petugas sing nangani pasien sajrone perawatan.

Komponen saka Multiplace Military Hyperbaric Chamber / Decompression / Diving Kedokteran Sistem:

  • Tekanan Kapal - ASME / PVHO / Kapal Presidens Papan Nasional.
  • The Operating Console - Diving Controls / Komunikasi / Sistem Keamanan.
  • Fire Suppression System - NFPA code compliant Fire Suppression System.
  • Paket Kompresor Medis Kelas Medis - Sistem Air Medis Non-Lubricated Minyak tanpa Minyak.

* Kita bisa nggoleki sampeyan njaluk Fire Safety Clearance ing lokasi sampeyan.

Terapi Oksigen Hyperbaric Militer
Kamar HBOT Militer

Pilihan Kamar Hyperbaric Militer:

Jumlah Locks

  • Kunci Single - Kamar Single Kompartemen
  • Double Lock - Kamar Kamar Kompartemen
  • Triple Lock - Tiga Kamar Kamar

* Duwe luwih saka siji kunci ngidini wong ngetik kamar utama nalika isih ana tekanan.

Diameter Internal

  • Model 6000 - 60 "
  • Model 7200 - 72 "
  • Model 8400 - 84 "
  • Model 9600 - 96 "

* Duwe diameter 72 "utawa luwih gedhe bakal ngidini wong rata-rata ngadeg kanthi jujur.

Ambane Kedokteran

  • 6 ATA +

* 6 ATA Terapi Oksigen Hyperbaric Chambers mampu ngolah Kemalangan Nyawa.

Tipe Pintu

  • Babak
  • Rectangular

* Pintu persegi panjang yaiku Hyperbaric Wheelchair / Stretcher diakses.

Jumlah Kursi / Ranjang

  • 2 kanggo 24 Kursi
  • Ranjang pilihan

* Jumlah kursi / ranjang dictates dawane saben kunci bilik kasebut.

Transfer Ing Tekanan

Toilet Hyperbaric

Shower Hyperbaric

Diving Chamber

Tekna ora kenal karo ngajokake Tender kanggo syarat-syarat ing ngisor iki:

  • DOD
  • DEA
  • Angkatan Darat
  • Korps Marinir / Marinir
  • Navy
  • Force online
  • Coast Guard
  • Pasukan Khusus
  • Navy SEALs
  • Veterans / Vets

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional