Hypobaric Chamber - Altitude Chamber

Hypobaric Chamber - Altitude Chamber

Decompression / High Altitude Training Chambers

Kasedhiya ing rong konfigurasi

Fitur 7200 DL Spesifik

72 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
Kapasitas tempat duduk 8-12

Fitur 8400 DL Spesifik

84 "ruangan ID kanthi lawang persegi panjang
Kapasitas tempat duduk 10-14

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

The Altitude Chamber or Hypobaric Chamber yaiku jinis Kamar Dekompresi digunakake kanggo nggawé tekanan atmosfer kurang saka tingkat segara, minangka panggonane ing elevasi dhuwur. Fungsi kasebut minangka cara kanggo ngeloni minangka Hyperbaric Chamber. Kamar Hypobaric digunakake kanggo Latihan Pilot, Aerospace Training, utawa Latihan Tinggi Dhuwur Umum. Ing tekanan mudhun lan lingkungan oksigen sing luwih murah saka Kamar Hypobaric, awak bisa ngalami Hypobaria lan Hypoxia.

Chamber Hypobaric
Altitude Chamber

Multiplace Dual Lock Hypobaric Chamber - Altitude Chamber.

Fitur loro model:

Kunci Entry
Kunci Layanan Medis
Seating lipatan adoh kanggo kursi roda utawa pasien gurney
Sistem Komunikasi & Hiburan
Ngontrol Deluxe
ASME
PVHO-1
FDA 510 (k) nganyari kanggo marketing 12 / 07 / 2000
NFPA-99-2015 Code Compliant
BIBS kanggo Oksigen Hoods kanggo saben penumpang

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.