Certified Hyperbaric Technologist - CHT Training

///Certified Hyperbaric Technologist - CHT Training
Certified Hyperbaric Technologist - CHT Training2018-01-04T17:08:16+00:00
Certified Hyperbaric Technologist

Certified Hyperbaric Technologist

Pelatihan CHT kanggo Hyperbaric Chambers

Certified Hyperbaric Technologist

Jadwal latihan sampeyan

Tes Certifik Hyperbaric Technologist wis ditliti lan disetujoni dening American Board of Hyperbaric Medicine (ACHM) sing memenuhi syarat minangka kursus pengantar ilmu kedokteran hiperbarik.

Kursus iki uga wis dideleng lan disetujoni dening American College of Hyperbaric Medicine kanggo kategori 40 "A" CEU's

Tes teknologik 40-hourCertified Certified cocok kanggo Dokter lan personel medis liyane lan terdiri saka sesi interaktif sing kalebu topik-topik ing ngisor iki:

  • Sajarah undhaké banyu lan obat hiperbarik
  • Fisika tekanan tinggi lan kurang
  • Fisiologi nyelam
  • Penyakit decompression
  • Ujian klinis
  • Dianggo babagan terapi babagan hiperbarik oksigen
  • Nggunakake eksperimental oksigen hiperbarik
  • Transcutaneous oximetry (TCOM)
  • Hyperbaric chamber keslametan

Kursus Teknologi Hyperbaric Certified nyiapake siswa kanggo rawuh pasien ngalami therapy oksigen hiperbarik. Klebu mau praktis sing terkait karo:

  • Njupuk sajarah sabar
  • Ngleksanakake pemeriksaan fisik / neurologis
  • Ndhaptar pertolongan lan obat ing permukaan lan ing lingkungan hiperbarik

Wigati khusus diwenehi masalah sing cocog kanggo:

  • Efek beracun saka oksigen
  • Bahaya geni
  • Keamanan kamar umum

Siswa nampa pengalaman kontak tangan karo pasien lan entuk kawruh sing berharga sing ana hubungane karo dokumentasi sistematis akurat acara sing klinik.

Calon Teknologis Hyperbaric Certified Calon sing nduweni reresik medhia bisa ngalami eksposur hiperbarik sing nyata ing Monoplace lan Multiplace Hyperbaric Chamber Sistem.

Pengoperasian kamar tangan ing kamar bisa ditemokake sawise jam kelas normal.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional