Penyelenggaraan Tahunan Hyperbaric Annual - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT

//Penyelenggaraan Tahunan Hyperbaric Annual - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT
Penyelenggaraan Tahunan Hyperbaric Annual - Terapi Oksigen Hyperbaric HBOT2018-01-02T13:53:44+00:00

Annual Maintenance Hyperbaric Chamber

Annual General Maintenance (AGM) & Recalibration




TEKNA bakal nganakake AGM & Recalibration kanggo Sistem A, B, & C HBOT. Iki uga kalebu testing sistem panindhes geni tahunan lan semi-tahunan (kaya sing dibutuhake dening NFPA-99-2015) lan inspeksi akrilik sing disertifikasi kanggo tabung akrilik lan pelabuhan datar. Layanan inspeksi akrilik tahunan kasedhiya minangka item sing kapisah nanging biasane digabung menyang AGM.

Jadwal harganya yaiku:

AGM & Recalibration Rates saben Teknisi

  • Tanggal perjalanan: $ 125
  • Ana dina: $ 225
  • Perjalanan saben mil: $. 66 (mobil)
  • Tolls: ing biaya
  • Airfare: ing biaya
  • Hotel: ing biaya
  • Pangan: $ 67.50
  • Sewa mobil: ing biaya
  • Layanan / Pasang dina: $ 475
  • Inspeksi akrilik: $ 475
  • Latihan In-Service: $ 450
  • Bagian: ing biaya + 15%
  • Konsumsi: ing biaya + 15%

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional