Hyperbaric Chamber FAQ - Apa sing Hyperbaric Chamber?

/Hyperbaric Chamber FAQ - Apa sing Hyperbaric Chamber?
Hyperbaric Chamber FAQ - Apa sing Hyperbaric Chamber?2018-09-23T21:19:02+00:00

Hyperbaric Chamber FAQ - Apa sing Hyperbaric Chamber?

Apa iku Hyperbaric Chamber?

  1. Hyperbaric Chambers ngirim 100% Oksigen murni menyang pasien HBOT ing tekanan.
  2. Chambers dirancang kanggo ngobati siji utawa kaping pasien ing siji wektu.
  3. Chambers diprodhuksi saka baja, aluminium, lan akrilik sing dienggo kanggo ndeleng permukaan.
  4. Chambers mampu mlebu 3.0 ATA (29.4 PSI) utawa kanggo 6.0 ATA (58.8 PSI)
  5. Chambers dipeksa nganggo 100% Oksigen utawa Medical Grade Air.
  6. Pasien ngresiki 100% oksigen nalika ditekan.
  7. Pasien ngresiki Oksigen saka topeng utawa hood lengkap.
  8. Pasien dianggep dilebokake, ing posisi lungguh, utawa lungguh.
  9. Pasien nyandhang scrub katun 100 sing cocog karo Oksigen.
  10. Chambers duwe kontrol layar tutul lan kontrol manual.
  11. Chambers duwe bagean transparan utawa jendhela sing digawe saka Acrylic.
  12. Chambers bisa duwe torsi terpadu utawa gurney.
  13. Chambers bisa duwe ECU kanggo ngontrol suhu lan humidity.
  14. Chambers duwe piranti safety kaya Fire Suppression Systems lan Pressure Relief Valves.
Apa iku Hyperbaric Chamber

Apa iku Monoplace Hyperbaric Chamber?

  1. Chambers Hyperbaric Monoplace dirancang kanggo ngobati siji pasien sak wektu.
  2. Monoplace Chambers saged mathuk 3.0 ATA (29.4 PSI)
  3. Monoplace Chambers dipeksa kanthi oksigen 100%.
  4. Pasien ngemut 100% oksigen saka atmosfer kamar ing tekanan.
  5. Yen ditekan kanthi hawa, pasien ngresiki Oksigen saka topeng.
  6. Pasien dianggep laying mudhun utawa ing posisi reclining.
  7. Pasien nyandhang scrub katun 100 sing cocog karo Oksigen.
  8. Pasien diarani cangkang kamar kanggo nyegah listrik statis.
  9. Advanced Monoplace Chambers duwe kontrol layar tutul.
  10. Monoplace Chambers duwe bagean transparan sing digawe saka Acrylic.
  11. Monoplace Chambers duwe torsi terpadu utawa gurney.
Apa iku Monoplace Hyperbaric Chamber

Apa iku Multiplace Hyperbaric Chamber?

  1. Multiplace Hyperbaric Chambers dirancang kanggo ngobati pirang-pirang pasien sak wektu.
  2. Multiplace Chambers saged mlebet 3.0 ATA (29.4 PSI) utawi 6.0 ATA (58.8 PSI)
  3. Multiplace Chambers bisa duwe pirang-pirang kompartemen lan kunci entri.
  4. Multiplace Chambers bisa duwe kunci layanan medis kanggo ngirim item menyang kamar kasebut.
  5. Multiplace Chambers bakal duwe sistem pemecah kebakaran NFPA 99.
  6. Multiplace Chambers diteken karo Medical Grade Air.
  7. Pasien ngresiki oksigen saka 100 saka topeng utawa hood.
  8. Pasien dianggep dilebokake, ing posisi lungguh, utawa lungguh.
  9. Pasien nyandhang scrub katun 100 sing cocog karo Oksigen.
  10. Lantai kamar sing konduktif kanggo nyegah listrik statis.
  11. Advanced Multiplace Chambers duwe kontrol layar tutul.
  12. Multiplace Chambers duwe jendela transparan digawe saka akrilik kandel.
  13. Multiplace Chambers bisa duwe torsi terpadu utawa gurney.
  14. Multiplace Chambers bisa duwe ECU kanggo ngontrol suhu lan asor.
Apa iku Multiplace Hyperbaric Chamber

Carane dirancang Hyperbaric Chambers?

  1. Hyperbaric Chambers dirancang ing toko desain tekanan wadhah ISO ASME / PVHO.
  2. Desain kamar diwiwiti kanthi ngenali kebutuhan desain supaya bisa ditemokake.
  3. Materi meksa kamar dipilih saka daftar bahan sing disetujoni.
  4. Jenis kimpalan kamar dipilih kanggo ngetutake ASME lan PVHO.
  5. Kapal tekanan kamar dirancang kanthi nggunakake CAD Computer Aided Design.
  6. Rancangan wadah tekanan kamar dites karo FEA Analysis Finite Element.
  7. Fire Suppression Systems diitung kanggo memenuhi syarat NFPA 99.
  8. Kompresor lan Panyimpenan Air Medis wis diwajibake kanggo memenuhi syarat desain.
  9. Kontrol Konsol lan Interior dibangun kanggo syarat CE / UL / PED.
  10. Kamar rampung dipilih kanggo ketemu FDA 510K lan Bio Compatibility.
  11. Saindhenging kabeh proses, desain kontrol revisi dijaga lan didokumentasikake.

Carane dibangun Hyperbaric Chambers?

  1. Hyperbaric Chambers dibangun ing fasilitas ISO approved ASME / PVHO.
  2. Bahan mentahan diuji lan dites kanggo ketemu karo aturan.
  3. Komponen bisa dadi potongan, mesin, digulung, mbungkusake rem, dilas, dilebur, lan disaring.
  4. Komponen baja karbon minangka media sing dilebokake banjur dilapisi, dilukis, utawa digawé bubuk.
  5. Komponen stainless steel yaiku media diluncurake lan polesan.
  6. Komponen aluminium yaiku media nuju, disikat, diodisasi, lan dicithak.
  7. Komponen akrilik dibuwang, dimetil, dipoles, lan diresmikake.
  8. Komponen karet diekstraksi lan diulirkan.
  9. Kabeh welds sing x-ray dititi priksa nggunakake Ujian Radiografi 100% ASME.
  10. Kabeh bantalan lan segel dilumuri karo pelumas bahan pangan non-hidrokarbon.
  11. Konsol lan elektronik dipasang ing lingkungan aman EDS sing resik.

Apa persetujuan apa Hyperbaric Chambers mbutuhake?

  1. Kapal tekanan kamar mbutuhake ASME - American Society of Mechanical Engineers.
  2. Kapal tekanan kamar mbutuhake PVHO - Pressure Vessel for Human Occupancy.
  3. Sistem kamar mbutuhake - FDA 5010K sing dianyari - Administrasi Pangan lan Obat.
  4. Sistem kamar mbutuhake - ISO 9001.
  5. Sistem kamar mbutuhake - ISO 13485.
  6. Sistem Kamar kudu - PED - Instruksi Peralatan Tekanan.
  7. Sistem Kamar mbutuhake - UL - Underwriters Laboratories.
  8. Sistem kamar mbutuhake - CE - Conformité Européenne.
  9. Sistem Kamar mbutuhake - NFPA 99 - Asosiasi Perlindungan Kebakaran Nasional.
  10. Cat kamar mbutuhake - FDA Bio Compatibility.
  11. Chambers kudu direkayasa karo Medical Grade Air lan Oksigen

Apa kamar Hypobaric?

  1. A Hypobaric Chamber nyedhiyakake lingkungan tekanan sing kurang tekanan atmosfer.
  2. Hypobaric Chambers uga disebut High Altitude Chambers.
  3. Hypobaric Chambers digunakake kanggo latihan ing lingkungan tekanan rendah.
  4. Umum digunakake kanggo latihan pilot, militer, lan atlet profesional.

Apa kamar HBOT?

  1. A HBOT Chamber padha karo Kamar Hyperbaric.
  2. HBOT Chamber stands for Hyperbaric Terapi Oksigen Kamar.

Apa iku Kamar Dekompresi?

  1. Kamar Decompression, kadhangkala disebut a kamar recompression utawa kamar nyilem,
  2. Kamar Hyperbaric diatur kanggo ngobati kacilakan nyilem utawa ngurus kacilakan submersible.
  3. Decompression Chambers biasane saged ndhukung macem-macem pasien kanthi long duration.
  4. Decompression Chambers mampu tekanan 6 ATA (58.8 PSI).
  5. Decompression Chambers kadhangkala duwe kemampuan kanggo nransfer ing tekanan menyang kamar liyane utawa submarine.
  6. Decompression Chambers kadhangkala duwe kasur, jedhing, lan pancuran.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional