Ana akeh faktor sing kena pengaruh Hyperbaric Chamber Rega. Paling variasi ing rega iku asil langsung saka pilihan sing dipilih Terapi Oksigen Hyperbaric Sistem Kamar (HBOT). Hyperbaric Chamber Iba variasi rega asil saka syarat instilasi khusus lan pengiriman internasional. $

Ing ngisor iki ana pilihan sing ndadékaké banget ndadékaké Hyperbaric Chamber Price kanggo Monoplace Hyperbaric Chambers and Multiplace Hyperbaric Chambers.

Apa iku Hyperbaric Chamber - ASME? PVHO? Papan Nasional? FDA?

  1. Real Hyperbaric Chambers dibangun saka Graded Steel, Graded Aluminum, Pressure Rated Acrylic, and Pressure Rated Composite.
  2. Real Hyperbaric Chambers diadukake ing ASME PVHO (Kapal Tekanan kanggo Kepanjangan Manusia) Toko Kapal Tekanan.
  3. Real Hyperbaric Chambers duwe kabeh welds sing 100% Radiographically Diuji (X-rayed kanggo cacat lan inclusions)
  4. Real Hyperbaric Chambers are Hydrostatically Tested beyond their working pressure.
  5. Real Multiplace Hyperbaric Chambers duwe FSS Disetujui (Fire Suppression System)
  6. Real Hyperbaric Chambers bakal biasane, minimal, pindhah kanthi aman menyang 3.0 ATA utawa 29.4 PSI
  7. Cilik, Kembung, Portable, 1.5 ATA utawa 7 psi kamar iku bener Gamow Bags lan ora nyukupi standar kamar tradisional.

Monoplace Hyperbaric Chamber Harga:

diameter:

  • 32 "Diameter Internal
  • 40 "Diameter Internal

Stretcher:

  • Stretcher Removable
  • Integral Stretcher

Sistem break banyu:

  • Manual Air Break with Mask sistem
  • Otomatis Break Air Solenoids

Sistem Kontrol:

  • Kontrol Manual
  • Kontrol Layar Sentuh

Multiplace Hyperbaric Chamber Harga:

diameter:

  • 60 "Diameter Internal
  • 72 "Diameter Internal
  • 84 "Diameter Internal
  • 96 "Diameter Internal

Jumlah Kunci:

  • Kunci Single
  • Pindho Kunci
  • Ganti tutup

Length:

  • Panjang bisa nemen-nemen beda-beda gumantung saka panggunaan

Sistem Kontrol:

  • Kontrol Manual
  • Kontrol Layar Sentuh

aksesoris:

  • Kunci Kesehatan
  • Sistem Hiburan
  • Reclining seats
  • Paket Kompresor
  • Oksigen Generator
  • Remote Monitoring

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.