Hyperbaric Chamber Cost - HBOT Cost Hyperbaric Oxygen Therapy

//Hyperbaric Chamber Cost - HBOT Cost Hyperbaric Oxygen Therapy
Hyperbaric Chamber Cost - HBOT Cost Hyperbaric Oxygen Therapy2018-04-11T09:06:48+00:00

Hyperbaric Chamber Biaya dipengaruhi dening akeh faktor. Paling variasi ing Cost minangka hasil langsung saka pilihan sing dipilih kanggo sing diwenehake Terapi Oksigen Hyperbaric Sistem Kamar (HBOT). Hyperbaric Chamber Iba variasi biaya saka syarat instillasi khusus lan pengiriman internasional.

  1. Tipe:
    1. Kamar Hyperbaric Monoplace: Nambani siji pasien.
    2. Multiplace Hyperbaric Chamber: Treats multiple patients.
  2. diameter:
    1. Monoplace: 32 "- 40"
    2. Multiplace: 48 "- 120"
  3. Length:
    1. Multiplace: 5 '- 24'
  4. Jumlah Kursi:
    1. Multiplace: 2 - 32
  5. aksesoris:
    1. Monoplace: Integrated Stretcher, Kontrol Layar, Kontrol Udara Otomatis, Kontrol Iklim, Evaporator Oksigen
    2. Multiplace: Kontrol Layar Controller, Kontrol Iklim, Kompresor Air Medis, Air Dryers, Jok ing Reclining

Ing ngisor iki ana pilihan sing bisa nimbulaké Bebungah Hyperbaric Chamber kanggo Chambers Hyperbaric Monoplace lan Multiplace Hyperbaric Chambers. $

Apa iku Hyperbaric Chamber - ASME? PVHO? Papan Nasional? FDA?

  1. Real Hyperbaric Chambers dibangun saka Graded Steel, Graded Aluminum, Pressure Rated Acrylic, and Pressure Rated Composite.
  2. Real Hyperbaric Chambers diadukake ing ASME PVHO (Kapal Tekanan kanggo Kepanjangan Manusia) Toko Kapal Tekanan.
  3. Real Hyperbaric Chambers duwe kabeh welds sing 100% Radiographically Diuji (X-rayed kanggo cacat lan inclusions)
  4. Real Hyperbaric Chambers are Hydrostatically Tested beyond their working pressure.
  5. Real Multiplace Hyperbaric Chambers duwe FSS Disetujui (Fire Suppression System)
  6. Real Hyperbaric Chambers bakal biasane, minimal, pindhah kanthi aman menyang 3.0 ATA utawa 29.4 PSI
  7. Cilik, Kembung, Portable, 1.5 ATA utawa 7 psi kamar iku bener Gamow Bags lan ora nyukupi standar kamar tradisional.

Multiplace Hyperbaric Chamber Biaya: $

diameter:

  • 60 "Diameter Internal
  • 72 "Diameter Internal
  • 84 "Diameter Internal
  • 96 "Diameter Internal

Jumlah Kunci:

  • Kunci Single
  • Pindho Kunci
  • Ganti tutup

Length:

  • Panjang bisa nemen-nemen beda-beda gumantung saka panggunaan

Sistem Kontrol:

  • Kontrol Manual
  • Kontrol Layar Sentuh

aksesoris:

  • Kunci Kesehatan
  • Sistem Hiburan
  • Reclining seats
  • Paket Kompresor
  • Oksigen Generator
  • Remote Monitoring

Biaya kamar Hyperbaric Monoplace: $

diameter:

  • 32 "Diameter Internal
  • 40 "Diameter Internal

Stretcher:

  • Stretcher Removable
  • Integral Stretcher

Sistem break banyu:

  • Manual Air Break with Mask sistem
  • Otomatis Break Air Solenoids

Sistem Kontrol:

  • Kontrol Manual
  • Kontrol Layar Sentuh

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional