Oksigen Generator Medikal Grade

Oksigen Generator Medikal Grade

Ngasilake Oksigen saka Air Compressed.

Siap nggoleki Harga Terbaik?

Request Best Price!

Oksigen Generator uga dikenal minangka Pressure Swing Adsorption Oxygen Concentrators digunakake ing aplikasi medis ngendi oksigen cair utawa pressurized ora kasedhiya.

Tekna Oksigen Generator migunakake saringan molekuler kanggo ngolah oksigen saka Air Compressed.

Oksigen Generator ngoperasikake prinsip cepet adsorpsi swara maya saka nitrogen atmosfer marang mineral zeolit ​​banjur ngetokake nitrogen.

Jenis sistem adsorpsi iki minangka fungsi scrubber Nitrogen, saéngga oksigen lan gas-gas atmosfer bisa dilewati.

Adsorption Tekan Swing minangka teknik sing bisa dipercaya lan ekonomis kanggo generasi oksigen cilik-cilik.

Ing zeolit ​​tekanan dhuwur adsorbs gedhe Nitrogen amarga gedhe wilayah lumahing.

Sawise oksigen lan gas liyane disimpen tekanan tetesan sing ngidini Nitrogen bisa lolos.

Oksigen sing diasilake banjur dikompres lan disimpen ing tekanan dhuwur kanggo nggunakake Hyperbaric.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.