Aksesoris Hyperbaric Chamber - Perlengkapan Oksigen Hyperbaric - SeaLong

/Aksesoris Hyperbaric Chamber - Perlengkapan Oksigen Hyperbaric - SeaLong
Aksesoris Hyperbaric Chamber - Perlengkapan Oksigen Hyperbaric - SeaLong2018-01-22T08:40:22+00:00

Tekna nawakake garis lengkap saka SeaLong Products.

  • Therapy Masks
  • BIBS
  • Wrist Straps
  • Pinggir hoods
  • Pemadam Kebakaran

Perlu sawetara Perlengkapan Hyperbaric?

Departemen aksesori hyperbaric iki ditambahi kanggo ngemot kothak tutup zona, panel-panel weker dhuwur / rendah, hos kriogenik lan klep-klep, vaporizers pasif, manifold oksigen otomatis lan semi-otomatis, penguji tali lemah, kit test lemah, lan garis lengkap 100% katun, ora nganggo saku, scrub hyperbaric

Hyperbaric Hood kanggo HBOT

Hyperbaric Hood and Neck Seal

Salah siji Piece Non-Latex Neckseal & Large No Port Hood Set Iki pesawat sing dirancang paten ngemot neckseal non-latin sing disegel antarane neckrings. Senyawa non-lateks bakal regangan lan bakal diwiwiti manawa sawise nggunakake sawetara. Neckseal nduweni bukaan gedhe; garis gantung kanggo nglereni; pelabuhan sing diangkat kanggo nyegah got menyang njerone tubing; lan port aksesoris. Gedhe Ora Ana Port Hood ngukur 12³ / 8 "(314mm) x 11½" (291mm). Neckseal iku siji-pasien, multi-nggunakake lan Hood nggunakake multi-pasien.

Scrabs Hyperbaric Chamber:

100% scrub aman Hyperbaric, kanthi kabeh fitur sing ditemtokake kanggo njaga pasien sing aman lan nyaman.

  • Kain katun 100 kanthi pas banget
  • Ngempalaken mbukak gulu kanggo nyenengake.
  • Preshrunk 5.5 oz industri kain.
  • Ora ana kanthong - mandheg patients nggawa item menyang kamar.
  • Ora elastis, kanthi katun tali.
  • Nemtokake standar kualitas ISO 9001.
  • Fitur khusus sing kasedhiya ing panyuwunan.
Hyperbaric Scrubs kanggo HBOT

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional