Tekna nawakake garis lengkap saka SeaLong Products.

  • Therapy Masks
  • BIBS
  • Wrist Straps
  • Pinggir hoods
  • Pemadam Kebakaran

Perlu sawetara Perlengkapan Hyperbaric?

Departemen aksesori hyperbaric iki ditambahi kanggo ngemot kothak tutup zona, panel-panel weker dhuwur / rendah, hos kriogenik lan klep-klep, vaporizers pasif, manifold oksigen otomatis lan semi-otomatis, penguji tali lemah, kit test lemah, lan garis lengkap 100% katun, ora nganggo saku, scrub hyperbaric

Hyperbaric Hood kanggo HBOT

Hyperbaric Hood and Neck Seal

Salah siji Piece Non-Latex Neckseal & Large No Port Hood Set Iki pesawat sing dirancang paten ngemot neckseal non-latin sing disegel antarane neckrings. Senyawa non-lateks bakal regangan lan bakal diwiwiti manawa sawise nggunakake sawetara. Neckseal nduweni bukaan gedhe; garis gantung kanggo nglereni; pelabuhan sing diangkat kanggo nyegah got menyang njerone tubing; lan port aksesoris. Gedhe Ora Ana Port Hood ngukur 12³ / 8 "(314mm) x 11½" (291mm). Neckseal iku siji-pasien, multi-nggunakake lan Hood nggunakake multi-pasien.

Scrabs Hyperbaric Chamber:

100% scrub aman Hyperbaric, kanthi kabeh fitur sing ditemtokake kanggo njaga pasien sing aman lan nyaman.

  • Kain katun 100 kanthi pas banget
  • Ngempalaken mbukak gulu kanggo nyenengake.
  • Preshrunk 5.5 oz industri kain.
  • Ora ana kanthong - mandheg patients nggawa item menyang kamar.
  • Ora elastis, kanthi katun tali.
  • Nemtokake standar kualitas ISO 9001.
  • Fitur khusus sing kasedhiya ing panyuwunan.
Hyperbaric Scrubs kanggo HBOT

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?