We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Presiden / US Sales:

Phillip Janca

Tekna Manufacturing LLC

4920 Airport Rd Zepyrhills, FL 33542

Kantor Telpon: + 1 866.291.9767

Email Phillip Janca

Phillip Janca

Sales Internasional:

Sriram Narasimhan

Tekna Manufacturing Pvt. Ltd

C19, Industrial Estate, Guindy, Chennai 32 India

Offie telpon: + 91 44 4211 6555

Email Sriram Narasimhan