Hubungi Tekna Hyperbaric Chamber Sales

/Hubungi Tekna Hyperbaric Chamber Sales
Hubungi Tekna Hyperbaric Chamber Sales2018-02-19T19:25:44+00:00

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Presiden / US Sales:

Phillip Janca

Tekna Manufacturing LLC

4920 Airport Rd Zepyrhills, FL 33542

Kantor Telpon: + 1 866.291.9767

Email Phillip Janca

Phillip Janca

Sales Internasional:

Sriram Narasimhan

Tekna Manufacturing Pvt. Ltd

C19, Industrial Estate, Guindy, Chennai 32 India

Offie telpon: + 91 44 4211 6555

Email Sriram Narasimhan

Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional