Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018

///Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018
Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018

Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018

Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018 - The Tekna Hyperbaric Chamber Tampilan kabuka! Mangga teka lan ndeleng pungkasan ing Hyperbaric Chamber Teknologi. Tekna duwe Sato 4000 Hyperbaric Chamber ing layar ing bilik Z1.C02 Here!

Kesehatan Arab minangka pengumpulan kesehatan lan profesional perdagangan paling gedhé ing wilayah MENA. Edisi 2018 acara dijadwalake kanggo nyambut gawe luwih saka perusahaan pameran 4,200 lan pamiarsa 103,000 saka negara 150.

Ngiringi pameran iki bakal dadi konferensi bisnis, kepemimpinan lan Konperensi Medis Berkontribusi (CME) 19, nyediakake pamutakhiran lan pemahaman sing paling anyar babagan prosedur, teknik, lan keterampilan canggih.

Arab Kesehatan 2018 bakal njupuk Panggonan saka 29 January - 01 February 2018. Pameran iki bisa dibukak yen sampeyan ndhaftar sadurunge pameran!

Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018
Pameran Kesehatan Arab lan Kongres 2018

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
By |2018-01-29T12:53:07+00:00Januari 29th, 2018|Uncategorized|Komentar Off ing Pameran Kesehatan Arab lan 2018 Kongres

Babagan Panganggité:

Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional