Produsen Kamar Hyperbaric - Supplier OEM

//Produsen Kamar Hyperbaric - Supplier OEM
Produsen Kamar Hyperbaric - Supplier OEM2018-01-04T18:16:15+00:00
Produsen Pabrik Hyperbaric

Produsen Kamar Hyperbaric

Tekna minangka Produsen In-House Lengkap

Keupayaan Pabrik Tekna:

  • ASME / PVHO Code Pressure Vessel Shop
  • Plate Cutting / Rolling / Welding
  • Lengkap CNC Machining Department
  • Testing Hydrostatic lan Inspeksi RT X-Ray
  • Departemen Kualitas Undhang-undhang
  • 3D CAD / CAM / FEA Engineering Department
  • Desain Tingkat Sirkuit lan Fabrikasi PCB
  • Departemen Luar Negeri Elektronika
  • Quality Body Body Department
  • Departemen Paint kualitas otomotif
  • Custom Finishes / Anodizing / Polishing
  • Desain lan Fabrikasi Seal Karet
  • Upholstery and Foam Cutting
  • Departemen Layout lan Desain Clinic
  • Departemen Crating and Shipping Custom
  • Prototyping lan Product Developement
Welding Produsen Kamar Hyperbaric

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 7200 Head Welding.

Hyperbaric Chamber Manufacturer Machining

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 8400 DL End Plate Machining

Lukisan Produsen Kamar Hyperbaric

Multiplace Model Hyperbaric Model 8400 DL ing awal sadurunge lukisan.

Lukisan Produsen Kamar Hyperbaric

Hybrid Hyperbaric Chamber Hybrid 4000 Automotive Quality Custom Paint.

Konsol Produsen Hyperbaric Chamber

Monoplace Hyperbaric Chamber Hybrid 4000 CNC Billet Aluminium Console sadurunge media finishing and anodizing.

Pabrik Hyperbaric Manufacturing Cutting

Monoplace Hyperbaric Chamber Hybrid 4000 Head Flanges rough cut before CNC Machining.

Welding Produsen Kamar Hyperbaric

Multiplace Hyperbaric Chamber Model 6000 DL sak Hyrostatic Testing.

Workshop Produsen Kamar Hyperbaric

Hybrid Hyperbaric Chamber Hybrid 4000 nalika pasment lan welding.

Produsen Kamar Hyperbaric Anodizing

Monoplace Hyperbaric Chamber Hybrid 4000 CNC Billet Console sawise Media Finishing, Adat Hitam Anodizing, lan Laser Nandhani.

Produsen Kamar Hyperbaric Anodizing

Monoplace Hyperbaric Chamber Hybrid 3200 CNC Billet Console sawise Media Finishing, Custom Anodizing, lan Laser Marking.

Prototyping Produsen Hyperbaric Chamber

Prototyping In-House and Product Development Department.

Hyperbaric Chamber Manufacturer Electronics

Desain Papan, Fabrikasi, lan Pengujian Kustom PCB.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional