Hyperbaric Affiliations - Hyperbaric Therapy Oxygen HBOT

//Hyperbaric Affiliations - Hyperbaric Therapy Oxygen HBOT
Hyperbaric Affiliations - Hyperbaric Therapy Oxygen HBOT2018-01-04T18:19:33+00:00
American College Of Hyperbaric Medicine

American College of Hyperbaric Medicine

www.achm.org

ACHM minangka masyarakat profesional sing ditrapake tumrap pemanfaatan, standar perawatan, pendidikan, latihan, sertifikasi, lan pengakuan therapy oksigen hiperbarik minangka spesialisasi medis sing béda.

The American College of Hyperbaric Medicine didegaké ing 1983 kanthi dhukungan saka dokter sing nganakake praktik hyperbaric sing ngakoni pentinge oksigen terapeutik ing aplikasi klinis, utamane manajemen luka.

Divers Alert Network

Divers Alert Network

www.diversalertnetwork.org

Ing Kesehatan informasi Departemen jurusan hotline darurat 24-jam lan spesialisasi ing koordinasi evakuasi, informasi medis nyawa lan pitunjuk medis.

Rubicon

Rubicon Foundation

www.rubicon-foundation.org

Eksplorasi lan panaliten minangka genesis panjelasan ilmiah. Yayasan Rubicon miwiti proyek sing nyumbang kanggo ngembangake pemahaman manungsa.

Karibia Hyperbaric Medicine

Karibia Hyperbaric Medicine

www.caribbeanhyperbaricmedicine.com

Karier Hyperbaric Karibia dumadi lan ngurus limang kursus hiperbarik terakreditasi nasional (diakreditasi dening Dewan Nasional Penyelaman lan Teknologi Medis Hyperbaric lan American College of Hyperbaric Medicine). Kursus-kursus kasebut digunakaké sacara internasional déning dokter-dokter lan para profesional kesehatan kesehatan supaya bisa lolos kanggo sertifikasi hiperbarik sing dibutuhake kanggo menehi perawatan hiperbarik kanggo pasien.

Karibia Hyperbaric Medicine uga nawakake kursus 12 disetujoni dening Diver's Alert Network (DAN)

Masyarakat Kedokteran Hyperbaric Veterinary

Masyarakat Kedokteran Hyperbaric Veterinary

www.vhbot.org

Misi Masyarakat Kedokteran Hyperbaric Veterinary yakuwi ndawakake penerapan ilmu lan klinis saka terapi hiperbarik ing sato kewan lan manungsa liwat promosi pendidikan, penemuan, lan kolaborasi.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional