About Tekna Hyperbaric

/About Tekna Hyperbaric
About Tekna Hyperbaric2018-01-04T17:19:53+00:00
About Tekna Hyperbaric Chamber MAnufacturing

About Tekna Hyperbaric Chambers

Tekna yaiku Produsen Perdhana Mentari Monoplace lan Multiplace Hyperbaric Chambers.

Tekna nyedhiyakake Sales, Service, lan Training ing Therapy Hyperbaric Oxygen. [HBOT]

Tekna yaiku kamar Therapy Hyperbaric Oxygen Therapy OEM.

Tekna duweni kantor ing 3D CAD / CAM / FEA Engineering Department, uga ASME / PVHO Pressure Vessel Shop, lan Custom Paint and Finishes Department. Kita ngowahi piring-piring baja sing bening dadi pembuluh tekanan sing wis rampung.

Ing bisnis wiwit 1989, pendiri TEKNA wis terlibat diving medicine wiwit 1973 lan hyperbaric medicine wiwit 1976.

Sistem Kelas A Multiplace lan Kelas B Monoplace HBOT sistem wis FDA 510 (k) dibusak wiwit 12 / 07 / 2000 lan kabeh tekanan meksa kita ASME, Dewan Nasional, lan NFPA-99 lan PVHO-1 kode cecek. Sistem kelas C kita ASME lan NFPA manut karo tambahan paling anyar.

Manfaat eksklusif kanggo mundhut liwat TEKNA yaiku kita mung OEM sing ngasilake paket udara medis (non-lubricated) khusus sing dirancang khusus kanggo HBOT.

Manfaat liyane kalebu: desain adat, pangiriman lan instalasi ing saindenging donya, latihan ing layanan, lan program latihan lan konsultasi liyane.

TEKNA nyedhiyakake POCD (titik gambar sambungan), supaya sampeyan bisa nggawe kontraktor sampeyan mbangun kamar sing wis siap, lan bakal mbantu sampeyan nemokake rega paling apik ing pipa medik gas lan oksigen kelas medis cair.

FSS (sistem panahan geni) nduweni fitur banjir vinyl epoxy lan kapal-kapal tangan kanggo ngilangi karat.

TEKNA bakal nindakake pangopènan umum lan recalibration kanthi tarif cukup.

We look forward to work with you.

Perlu bantuan milih Kamar Sampurna Panjenengan?

Takon Pakar!

We have Expert waiting to Help You!

Priksa manawa kanggo masang Jeneng, Nomer Telpon, lan Alamat E-mail kanthi teliti lan kita bakal njawab sanalika bisa. Matur suwun!
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
Ngenteni!
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
2018 (C) Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Pitakonan?
Sampeyan kudu iki
Pedoman Gratis!
Njaluk Saiki! Nomer winates sing kasedhiya.
Saiki Translated menyang 105 basa sing beda-beda
Kanggo Pasien lan Klinik.
Matur nuwun!
Sampeyan Registerd
kanggo Pandhuan
Pandhuan sanalika wis siap!
Kita bakal ngirim 2018
Phillip Janca
Presiden / US Sales
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Sales Internasional